DEN SPICE REALLY WRITE DIS FI TRUE?

SPICE-Optimized
Spice di sender ah seh>>SPLICE, DIS NUH CALL FA…BOUT U DID “EXTRA SMALL”
A Few Years ago on this day. I was in Labour crying like a little baby and because my passage is So “Extra Small” you had to fight well hard to come out, u almost stifled. I was in so much Pain but what a Beautiful Pain it was. I will Never forget your first cry. Plz help mi wish my Little sweetie pie, my cup cake, my Dumpling, my saltfish and rice, my tin mackerel, my Heart beat, my Joy, my Life , my Every thing, My Daughter Nicholatoy “Toy-Toy” a HAPPY BIRTHDAY #Daughter #HBD#Happy #Birthday #Love #MommyLovesYou

0 thoughts on “DEN SPICE REALLY WRITE DIS FI TRUE?

1. All mi see is “Nicholatoy”…..What di “toy” on di end fah cause Nichola is already a girl name. Mi cyaan badda wid Spice ei no. Lol. But I doe tink dat man is har man. I tink is har new Manager. Mi tink she jus a try create a buzz. Morning Grace. How uuuuu doowennn.

2. Yes, she wrote it on har FB Page, wishing har daughter Happy Birthday, bout har passage did extra small till she a stifle di baby. Moove Spice u hole nuh smaller dan everybody else.

3. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others….
    Spice a try hard tuh continue be seen wen it’s not need… all big pusc gal feel tight hole pain wen having a child,all c-section gal feel pain before nd after having dem child suh mi nuh knw weh yah cum wid all a dat fah wen it neva need inna di same breathe a wishing yuh dawta a happy birthday yuh too bloodclaat plenty.
    Cita a the shortage fi manager but she use it fi create a buzz wen she jus a mek de wurl knw weh a gwaan tings tuh be in de limelight or a buss ass from nicholas
    (Simplicity soon sign in)

4. @2rass, SAME SUH!!! WHAT KINDA NAME DAT REALLY??..I CAAN TEK GRACE SOMETIME,SHE GIVE ME AGIDA..Nuff like oxygen!!!

5. Mek Spice gwaan weh she ah guh…wid har alleged “extra small” pussage. Dat dunce nuh realize seh narrow pelvis nuh mean she have ‘tight’ undaneet. Fool fool like wha…..:travel

6. Den compared to the size of a baby head and body, every ooman passage is very small. A wah shi a try come wid now, like a she fuss pon di planet give birth. Ooman a hab pickney from before humans lib eena cave and a chase dinosaurs. Spice, guh siddung!