DEN FULLY BAD HIM GET PUT OUT

Hide me id please.. somebody need to tell footah hype him artist Fully Bad homeless the yard way him did a cotch the gal kick him out now him homeless and hungry singing bout millionsĀ 

😂

7 thoughts on “DEN FULLY BAD HIM GET PUT OUT

1. Foota blocked me because I commented that his artist’s delivery needed work. Plus dude lyrics very generic. Gun this gun that. Kill this kill that.
    Real Talk šŸ˜”

2. Peeeeple DID U NOT SEE DIS MONGREL A FARRIN A HYPE? FUSS TIME PON PLANE A PURE SUCK MADDA HIM DEH PON..HIM AN BOP PON THE PLANE..BOP A GI
    LLAFF BUT HIM..WAS SOME DISGRACE CONCEITED IRON BALLON WID A HANDFULL A FANS…AN START GWAN SO??

3. FULLY BAD,?..DECENT PEOPLE TIRED A DEM FCKIN CURROACHES AN THE MAN LOOK LIKE DEM PITBULL IS LIKE SOME RUSTY LAMP U RUB AN IT JUS FLY OUT..SMALL ISLAND AN A CUSS PROMMOTER SUPPOSE A DID BIG FARRIN..IF MI A PROMMOTER DAT MI NO LOOK PON..BADOES IS NOT A NICE PLACE THEY MUST SEE HIM VIDEOS TALKIN BOUT HIM A COME BACK.. EEDIAT BWOY

4. This yuh call true frendship the player fully bad HOMELESS and him coach foota hype HOMELESS.

Birds of the same color feathers really flock together.