DEN A WHO ENGAGE CECILE?

MI WAA KNOW TO WHO OOO BECAUSE DI LAST MI HEAR SHE AND CHRIS MARTIN STILL LIVE A DI SAME PLACE??? CECILE DAT RING NUH LOOK LIKE IT DID BUY FI ENGAGEMENT OOO SUH MEK WE KNOW
Screenshot_2015-02-18-14-09-58
Screenshot_2015-02-18-14-10-10
Screenshot_2015-02-18-14-10-27
Screenshot_2015-02-18-14-10-34

0 thoughts on “DEN A WHO ENGAGE CECILE?

1. If me wrong den a suh it guh bit dat ring luk like wan a dem from Diamond Candles burn the candle to receive yuh ring valuing $10-$5000 mi done talk
    Nd Chris nah luk de man jus celebrate him birthday and eat a food ova Trinidad wid de carnival ppl dem nd gwaan duh road while yuh a give him a warm time wid him dawta suh dis yah ring yah nah move de young bwoy Cecile cum betta mumz
    Simplicity soon sign in

1. Mix up draw crowd more dan de music suh she a work wid wat sells nd keep her relevant I honestly don’t tink she engaged to next man but if so congrats
        Simplicity soon sign in

2. Yep $19.99 can get yuh a ring nd a nice. Aromatherapy, neva dash out new man but dash up ring ?
    Yuh knw up to now all I know it de baby foot is like a wen she start primary school we might see a face cuz all de fada unda strict awda nuffi show her off
    Simplicity soon sign in

1. Baby face been on both their IG..including her singing happy birthday to daddy. Mostly Cecile face with Chris complexion.

3. Nooooooooo, nope, this could never be meant to be an engagement ring! Cecile huntay put your hand in your pocket, show no one that, that……..let’s call it a promise ring!!