DEM SEH PAMPUTAE HAVE DI MAN HEAD AND SMADDY ELSE HAVE DI BODY

Mi convince pam have dah man yah head weak cuz she class him n diss up him whole family and afta the storm clam him a hide and a deal back with her n any time she call n sey her kids wah nothing any wey him affi find the money fi send come him send it Lmao mind you him have next woman wey him nuh stop post a wonder if she kno yuh n pam start link back? What a rass when you come back a Jamaica sir how yah go manage the two woman them but lord god to how pam rob n scam u mi would a think she would be living better than me cuz sis still lives in an one bedroom with her kids them down a land with not even 5g in her account for an raining day smh even stacicus tell her stop use u if you dont want him live the man alone n her reply was from yuh see a clown yuh can use, use them!!! To this man other woman miss if u see this leave him cause one man nuh fi so fool….. but pam have a screenshot wey him a ask her fi sex her inna her ass so a must that she have over him why all the diss she diss him up n class him bout him mother wey have cancer smh him still tu round a send this woman money like an big clown…. pam all a walk round a tell ppl how one woman scam her that Issa big lie now the woman find out and about to take her ass to court nuff things me kno but if I ever say more nuff ppl ago inna problem pam chat everybody that’s why she and nuff her fren them nuh frenz nuh more cuz look pon all pinky she tell me sey pinky did a try obeah her and that Issa big lie thats why pam nah go eva betta inna life cause of her ways and she a train her kids them to be same way msg 

6 thoughts on “DEM SEH PAMPUTAE HAVE DI MAN HEAD AND SMADDY ELSE HAVE DI BODY

1. Sender yuh sure a nuh you did a try Obeah har?, because yuh sure a nuh pinky and this right here sound like Obeah. yuh a set trap fi Di gal and Inna Di same breath a seh she nah reach nuh weh.the time yuh tek a watch Pam yuh go work pon yuh hole suh yuh can get a man fi mine yuh tuh

2. No sah. Pam still live ova land??? :hammer. Shibby did right spice need fi go buss pam,neva know she a pinky kick off she and annakay ano fren again either.

3. SHANEL ledgister everyone know you send this is try again bitch go suck you mada you.cae blackmail pam try again go loose weight big wicked gal theifing scammer gal shanel you and all a you family a scammer and theif GWEH go fix up ur place.

See ur cousin scam toya Brown wah and police a look fi him you should turn it fucking self in. All the ppl them inna ur community you scam you fren dem and.scam dem you post you cousin she dead and ppl give you money and you know seh your cousin dian is alive and well wicked gal if I were you I would pick my bottle wisely. Police Cockrain soon talk to you a hope you have mouth that time too.