DELLY A SEH A NUH FI HIM OWN

Delly dem seh yuh guh deh and di girl nah own yuh neither a jus di people dem know seh a fi yuh pickney suh nuh badda wid di hyping like yuh have a 9-5. Yuh vex seh di girl block yuh har wha?

delly

14 thoughts on “DELLY A SEH A NUH FI HIM OWN

1. The fact seh him name call pon so much pickney shows how irresponsible he is, in THIS day and age and no condoms? If you use and dem burst so many times, sue the condom manufacturers for making you an unwilling daddy on several occasions. Tek the $ from the case and mind ur kids. Karma is never kind to a parent who neglects his/her child.

1. him nuh claim him name,”pepper stick,” maybe the chemical in the pepper nuh ‘gree wid the latex

2. Nigga calm down.If you was sleeping with the girl,then there’s a possibility its your child.take a dna test ,i hate unuh man weh ever a try done women yuh si.Bout “look a hype” stfu! And go get a real f***g job! I dont know how some woman mix up with all cruff like you. Before yuh call the gurl and unuh rectify the situation,yuh gone pon social media. Big ole pampala!

3. Is he trying to say they should have gotten rid of the child? I dont see him mention anything about dna test. This BOY is a waste, from you see how him reason u can tell seh him nuh grow up yet. What he should have said was if he wasnt him and keeping party dem woudnt fck him much less breed. If it was a top gyal him fck nd she breed bet he would act different.

4. Don’t know these ppl but Mi spirit just cross fi dis bowy, tell u bout these now a days wannabe men kmt I’m so ignorant right now talking like he has a PHD or something of standard to last a life time bout if him never keep upscale n what not but look at what these girls come to lawd God see when unno run down the wrong things in life this is what happened. No damn ownership for something that is so precious as a child smh n now this dumb jerk posting crop……a bun Mi n I don’t know unno

5. Dania you keep seeking attention, just for this man to mind your child thou you no stop put him up on pink wall

6. Unnu plz stop put this boy up unnu no see Seh a dat him wah him live fi the hype delly don’t even have a good bed one big sink Ina d middle a d bed stop gi this dog shit attention.look wah him write a God alone can tell me man Naa f**k this a germs yah the time yuh tek a try style the girl dem yuh go tek the plack dem off a yuh teeth, av a pretty face with really dirty teeth

7. Whyyyyy dem mus stop get him fi mine him pickney dem ???????? Suh tru him a waste man mean dem mus give up ??? Mi deeven know how fi feel cuz dis could NOT reach me, wuss me nuh grow wid no fadda an him alive up to dis day, mi nah set up my unborn child suh. Stop fck waste man and stop breed fi dem. Him breed u an nah look which mean him did a fck more gyal wid out protection, ladies watch unuh self in the streets, wise up !!

8. @ F**KA DEM WELL SAID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TYPICAL YARDIE THING… THESE GIRLS JUST WANT TO BREED UP FI SEH DEM BREED FOR A DELLY BLACKS, DELLY GRINDS, DELLY BANKS, DELLY BENZ, DELLY BIMMER, DELLY DOLLAZ AND ETC. IT’S LIKE A PRIZE THEY GET FI BREED FI THESE MEN.

UNNO ALWAYS WORRY BOUT DISEASE, TRY ALL THE SALTNESS ,BAD LUCK, OBEAH, DUPPY SPIRITS THATS COMBINING AND YOU WANT TO F**K BEHIND THAT. ALL THESE ONE NIGHT STAND PICKNEYS BEING BORN. SMH

9. Delly, remember there are alot diseases going around… Aren’t u afraid?? U keep f***g everyone without condoms and then going around posting long epistles that has alot of grammatical errors and to be frank they don’t make sense. It nuh look good and remember Karma is a bitch all a them can’t a tell lie pan u suh but u must know.

PS da pepper stick something deh fi stop cause really and truly yuh dick nuh all that… Yuh dick short it only a little bit thick suh stop hype!!!!!!!!!!!!!!!