CRYPT KEEPER

0 thoughts on “CRYPT KEEPER

1. Metty goooooood morn! Ninja I just cannot find the right words to describe you met said it all no sa all I can say if i wake up a c ur face I swear mi a go call ghost buster.

2. Gm Met.

But Jesus Christ. Why you neva Put the big “WARNING” sign before we see dis scary sight. Mi stumucckk full fi di day and i am traumatized for life.

3. Why him eyelash dem favor fi tweety bird dem own?? I thought u saw a putty cat..i did I did!!!kmdt!!At least he spared us by not smiling . Give thanks for small mercies!

4. Mi seh Met, lookle most mi choke pon mi Mint Tea. No sah! Ninja Man have a face only his mother love. What ah Mug!!Thanks for the laugh Met :ngakak :ngakak :ngakak

5. Cuz…..weh mek yu put di camera suh cllooosssseeeee!!! DWRCLLLLLL, yu know di fambilly nuh pretty an yu nah bleach suh dem gerl ya nah guh like yu cause of yu dark kumplekshon.

6. NOT SURE WHICH IS WORST BETWEEN PRECIOUS SEXING ON EMPIRE OR THIS…..this is way too much in 2 days…..BUT I LIFT MY HAT TO DEM CONFIDENCE …………….

7. Did ah wen komodo dragon and dranko penetrate sexually in the height of mating season. Dem half bird and half crocodile create dis wilda beast.

8. Dis ah wen komodo dragon and dranko penetrate sexually in the height of mating season. Dem half bird and half crocodile create dis wilda beast.