CRAB STYLE POSING WHEN THE BOTTOM IS ”SPICED”

0 thoughts on “CRAB STYLE POSING WHEN THE BOTTOM IS ”SPICED”

1. One time people used to spen money pon odda tings. Nowadays ah di 3Bs di likkle $$$$ ah spen pon (Breast, Belly an Batty). Dem musi cum wid retirement package…..cah in about 3 minutes Spice affi exit outta di music business…den wat????

1. :hammer :hammer :hammer @ dungle a long time me no heard da word deh Metsy mi say a muss dung a ben dung market she go shoe shopping fi real a bet u say har foot full a corn cause dem damn cheap ugly boot deh must give corn star smh

1. Chuetty, please to leave her shoes alone…back in my youthful years I use to own a similar pair…in black :cool …big up to Bootsy Collins…but yes, the battam inna the first pic look flat like the bicycle wheel and all of a sudden ar batty get inflated..yes, very suspect indeed :cystg

1. mi jus a see say di heading write wrong…sorry oo hold on Spice mi nah call u crab lol

2. a luk ow much cheapah it is fi duh di skin :nohope: and no not bleaching juss a good rag an soap :nohope:

3. It always funny how as soon as di batty pump up a pare back way poseing a gwan and di batty haffi show ebry picha. A nuh di size a di batty, a di cleaness of it cause sometimes mi haffi use di bachume afta some a dese big batty ooman use it, and dats all I will say about dat!