CHIN YUH INA BANGARANG

SUH MI A GO LICK IT WHEY TWO TIME…I DOE WANT THIS BIG NOSE REPROBAIT PAN YAH NO TIME BUT CHIN MI HEAR SEH YUH DID ALL TEK NINJAMAN OOOOOOOOOOO…SO FROM DI GULLY TO ALL SURROUNDING MONEY ..BUT CHIN DIS PERSON YAH DONT LIKE YUH ONE BIT OO SHE A TRY A TING THINKING THIS MAD MAN HAVE MONEY BUT SHE GET A TRICKKKKKKKKKKKKK AND HALF A TREAT..AND NINJA DID A NEATLY LICK WHEY GULLY BOP TWO TEET …CHIN YUH A DI BESSSSSSSSSS

chin

7 thoughts on “CHIN YUH INA BANGARANG

1. Cho blow wow di man naw left him chin lol it ago mad dem sir lol… di person weh write up dem tings wicked still doe eno and have Dutty mind cause yuh tek time outta your time fi be a pussy hole mek di man or woman find out by dem self

2. Dr love if this is really you in this message u really gullible fi true chin ago do u worst dan brown suga u damn idiot.You a real gyal clown…….me did think u tight wid the 1 shirt u always a wear but me see weh u a take u money do.

3. OK chin uve crossed the point of NO return so imma give up on u totally! Any ooman who mek Dr.Nosehole,Dr.Peppernose,Dr.No see dem panties much less touch dem…is a hopeless lost cause.

100times a day I keep seeing this dunceness of ppl mixing up “No” wid “Know” smh