CHIN NAH STOP TELL LIE

After dem hack Chin account she mek smaddy get one farrin number fi har fi use the instagram and she get di number and would not pay the bill so the lady tek back har instagram and seh she fi pay har di money before she get it back

13 thoughts on “CHIN NAH STOP TELL LIE

1. She thinks we really gon “forget” her claim to fame tho…F** ah mad man.
    Like girl bye. UR LIPS ARE BLACK AND NOT NATURALLY SOOOOOO. Lookin like a crackhead yuk mouth :dp :dp

2. Just pay the woman her money and stop chat shit bout yuh help people. Pay di fucking bill sah. Seems like you always have a problem fi pay people dem money

3. that girl/animal chin is really a damm fool, she mek them tell her to go do body now the bitch broke, smh. she go try a thing with dexta daps, she salt him up. chin have no shame and mi hope one day when everyone around her leave her her concience kick in and remind her of how stupid, evil, lie and wicked she is. Mi nah lie i really dont like dunce people and she beyond dunce, when u lie u fi bright with it and not stupid dwl.

4. Chin needs to accept the fact that she is not a drug dealer anymore and not living that money lifestyle anymore. She always inna owe money drama goshhhh. Live within your means lady, is not a good look.