CHIN MISSING HER MAN

17 thoughts on “CHIN MISSING HER MAN

1. Anyyyyyyyyy money Chin get she fi get it cause she stomach Bop for more than a year THATS HARD WORK!!!!!!!!!!!!!!!

2. @Chuet, SHI NUH FI GET SHIIIIIIIIIITTTTTTTTTT!!!!!!!!!! SHI FI GWEHHHHHHHHHH!!!!!!!!!! SHE DID KNOW THE TASK WAS DAUNTING AND TEDIOUS, WAH SHE WANT, A PRIZE??????? CHIN GUH SUCK A DIRTY DICK AND CHOKE!!!!! GET MI LIVID!!!!!!!!!! NUHBADDIE NEVA PUT A GUN TO HER HEAD OR HOLD HER AT RANSOM; SHE DID IT AT FREE WILL!!!!!

3. Yes to rass strong fi real All who a cuss AR say she thief can’t go near. Can tan up to it plus dem a f**k gal no look half like chin so much man want f**k her mooove oono b,c.left the gal alone she wuk hard fi di money she earn it There was a man in a yard a central Kingston always a chat the whore with him woman both man an whore migrated under different circumstances would u believe the man married the whore. WOMEN CHOP THE MAN PON HIM MOUTH IF HIM A CUSS CHIN A F**K HIM WANT F**K HAR lol.HAPPY NEW YEAR METTERS. MANUKA WEB U DEH

4. Enough of Chin & the Bop she really missed the 20 yrs of dirt did she even make sure he did a physical lord him need 20 yrs of bath before me lay down in a bed with that. For a brown girl she don’t have any ambition, well that how the deportee them behave anything for a dollar survivor is a BITCH.

5. JAMAICANS ILLITERATE BAD SORRY MET. WHAT YOU MEAN FI AH BROWN GIRL SHE NUH HAVE NO AMBITION SO IF SHE WAS BLACK IT WOULD BE ACCEPTABLE. CHIN IS NASTY FI GO DEH WITH BOP HER FRONT DONT PARTIAL

1. Whey u mean what me mean??? Chin is not considered brown by me so take it up with the person who sent in the post. Dont send for me with the color thingy thanks

6. Kmt Chin! Chin stomach line wid concrete iron and steel, Lol, Chin u fi get seh tambrine season deh round the corner, see if you can come up wid sumpen cause u know how fi roun up u mouth and tell u lie very convincing, ” Delilah how u suh wicked girl….lock up ina car a shoot video an a try convince the world”…bap bap , Gully bop money deh pan Chin mind, Chin miss nutten but the :ngakak $$$$$$$ :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

7. :cd :kts: Chin is a New Year mek a new resolution lakka everybody else, afta January, round bout February, March u can guh back to u mess..but start off January right, it might even last true di year if u really try, :beer:

8. Who cares the fact that Jamaica hyped up a gully creepin crackhead and chin actually slept with that toothless man to buss her own career. I think the world should drop them both don’t go to they shows or pay attention to this worthless waste of time

9. Mi a cheer fi chin and mi nah stop cause mi spirit tek har. Some a unnu only watch the superficial material things like looks and money. Truth be told Gully Bop cleaner than plenty clean looking man cause as the world know only chin alone stomach did strong enough fi tek him and mi nuh think chin a fool so either she did have him do a medical or use a condom. Some a unnu nuh stop skin out unnu crotches to the clean looking man dem weh full a disease. Looks is nothing Both gully Bob and Shauna heart cleaner than some a unnu weh a chat from day one.