CHIN DEM SEH IF DI NEW BODY FIT YOU?

4 thoughts on “CHIN DEM SEH IF DI NEW BODY FIT YOU?

1. She is screaming for help. She fuck up she nuh happy issa a wawning caah a cuddnt nuttn else unless she gone fully mad.

2. Honestly mi feel if yuh shape bad from mawnin nothing caan change it,chin bone dem neva set right from beginning to end .She fava geico wid har build a body feature

3. Some fi teck di money dem dreaming of to do body and go and even teck a one year course in something and better dem self. Di body will haffi upkeep and more surgeries will have to be done, where the money gwine come from? Go teck a diploma course, learn a trade, better your prospects, cause unless your intention is to use the updated body to earn a living it is not a wise investment, and from you get off the surgery table the investment is depreciating. See Nicole Murphy deh, wid all di surgical work she had her face still tuff like Spanish Town handcuff, and she out here having to entertain married men to get things. Big ooman like dat wid har tribe still haffi a beat road seeking a sponsor. When you have a skill or education you will know your direction even in old age.