CAN TOMMY LEE’S REP CLARIFY THIS FOR US PLEASE

Dem seh a him right hand man Jahvin whey dead last night and him is a bad man whey Tommy used to roll wid….Suh are we not to think that Tommy Lee really ina badness?? Tommy Lee whey love cry so??

28 thoughts on “CAN TOMMY LEE’S REP CLARIFY THIS FOR US PLEASE

1. C’mon people sometimes judge the exterior of a thing place or person tells u everything! Now looook real hard at him and u shall see who and what he really is :siul

2. A lot of the top Dancehall artists have a bunch of murderers attach to them. That is just how the ting setup.

1. Me glad you say a “just how de ting set” so when the music can’t reach further or artist and followers dead is because a just so onu set it and accept it.

3. when u a criminal n kill a lot of ppl when u dead u not even know who kill u. Fi unu time fi cry now. Him make others cry too.

4. Him look like the Devil from Hell, If only they could get rid of ALL a the termites who a terrorize and kill people.

1. Me nu like yu eno 😀 😀 him roll up in a one.
      Notice de 2 tring a him neck like bitch an de hair in a up do. 😀

5. I had very close friends who were involved in badness,some names even appeared on wanted list but I was the other side of the coin,nice normal yute,we even had friends who were devout Christians in the group.You and them grow up together and it is hard to just stop par with a man you play ball and dominos with.

6. Nuff a unu a talk like unu nuh have a bag a criminal friends and family
    Can’t pick d rout a man want to take
    And even if d man a tommy Lee friend dat nuh mean nttn “ten bredda ten different minds ” me nuh know or too rate Tommy Lee buy some a unu chat too rass much and dats 1 a d reason why d crime so high…smh
    Jus leave weh nuh concern unu

7. Nuff a unu a talk like unu nuh have a bag a criminal friends and family
    And even if d man a tommy Lee friend dat nuh mean nttn “ten bredda ten different minds ” me nuh know or too rate Tommy Lee buy some a unu chat too rass much and dats 1 a d reason why d crime so high…smh

8. Nuff a unu a talk like unu nuh have a bag a criminal friends and family

9. Tommy lee in badness and scaming longtime, the whole mobay know that. Sparta crew don Crayman amd Jonjon and Tommy lee was right hand nuff people them make cry. This on Javin was Jonjon right hand but Jonjon go Bahamas and cross to America go to Crayman so Javin become Tommy right hand

10. Tommy lee is one of the top man and one of the founder in sparta crew facts, Crayman them don is close with Kartel hence Tommy got the music hook up with Kartel

11. Sometimes I read n don’t know what to say how to start saying it but if u a badman don’t have a job n u terrorizing social order u fi dead

12. This is too much to take in serious business… They need to wipe out all the criminals that kill innocent people…

13. Suck unuh mada nuff a unuh a talk mi would love fi know unuh location mek mi cum slap one Inna unuh eye ball false info unuh a spread pon mi general TOMMY LEE ONE DON FI LIFE

1. Nigga, you dead yet? From the high death rate in a Bay me hope you gone home :ngakak
      Anon, thanks fi de where about info