BUSY SIGNAL NEW BABY MADDA?

MI NEVA KNOW BUSY STILL A BREED PEOPLE??

FullSizeRender-Optimized

Met dis bi**h seh she a breed fi busy signal mind you she already f**k half of the industry she f**k lef side,creep, flippa, Asafa
Usain and nuff more who nuh f**k r a who nuh born yet met all she is walk and f**k man and gal a she and milk a flex now.. Met she pop down now she jus walk and f**k anybody weh have money and all the f**k she f**k met the gal don’t have nothing to show for it no car no house nothing met.. She’s only 23 years old she drop outta school she used to go to holy child hood and she get kick out caw she nuh stop f**k off the gal dem inna school.. She need fi do better she use to work a famous and nuff more but met busy nuh claim her as him woman nor Babymom

36 thoughts on “BUSY SIGNAL NEW BABY MADDA?

1. DEM ENTERTAINER YAH JUSS A BREED OFF DEM PPL GYAL PICKNEY… SEE MAGGIE SON JUSS HAVE ONE AGAIN WID FOOTA HYPE EX GYAL.. DI DANCER GYAL ASHA FROM TEAM RUSSIAN.. A DEM SEH MORE LIFE!

1. Maggie son as in Matterhorn? All him need to be castrated ewwwwww Matterhorn teeth alone meck mi sick not to mention the effeminate behavior :dp :dp yuck

2. The more things change the more they remain the same. When mi was coming up was the same ting, now is a different set a players on di stage all playing their parts in the same roles. Life is a great stage play age after age.

1. her whoring can gwan as long as them famous? you nuh fraidah aids?waam to herpes? chlamydia? you repulse me.

1. is a wonderful lady that make sure mi go school and get mi degree and instill values in me that i don’t have to sleep with a man “in minuscule public eye to gain notoriety” lol.

2. This must be the dumbest sh%t someone can say! U dumb hoe u think its a great thing to be f***king people that well known/famous! Your purpose on Earth is to be popular, sleep with and live off well known people???

3. SHEUWNU SOUND DUMB AS F**K, WHAT FAME GOT TO DO WITH IT. I SWEAR THEY NEED TO TART STERILIZING YOU WOMEN AND EN AS TED TURNER SAID, MOST OF YOU ARE USELESS EATERS AND BREEDERS. MOMA DIDN’T TEACH YOU SELF ESTEEM, SELF PRIDE DIGNITY, MONEY OR F**KING NOT THATS NOT THE CHARACTER ANYONE SHOULD HAVE, ESPECIALLY AT A TIME WHEN YOU SHOULD KNOW YOUR WORTH AND BE EXTRA CAREFUL WHO YOU ARE ENTERTAINING IN YOUR LIFE. DID YOU NOT READ THAT THE FEMALE IS ONLY 23 OR MAYBE ITS YOU SO IT DOESN’T MATTER.

3. Tunya luv gone like a she alone busy want and him all a look me and I have to constantly put him in his space telling him that he’s a nice guy and all but I am a married and he knows too bcs him know my husband very good he’s a sneaking fellow,tunya luv throw up her stuff like she’s trying hard to prove on someone and if your man gives you all that confident you shouldn’t be doing the things you are and the pics u are posing up provacately on your instagram especially with all your progress that u are doing now,if he’s not for u it doesn’t matter what or how low u gets it won’t never change Ms Tunya so get it together it’s 2016 and your grown ass woman

4. @PINK…is more like why dem gyal so cayless wid dem front and need to stop mek enta-tainer f**k dem widout boots and breed dem

5. OMG ! Tinkerbell all use to f**k Gyptian, she get STD from she a go Holy Childhood, she run through already.

6. Maggie breed Asha! She a only 15 but har body big Fi har age. Foota sex har to, uno Mek mi sick. She in 10 grade a Manley. U selectors ago get it back and undo have girl children.

1. And if a really so di story go di public fi deal wid dem…..Mi nuh believe doe cause Matrix have pickney dem age deh so dat nuh possible

7. Johncrow belly see more food ya!! No watch di belly it young!Go thru cuz di skin clean n shape n face way up!!

8. LAWD TEK THE CASE WEN TINKERBELL AGUH STOP WALK AND FUK OFF THE MAN DEM IN THE INDUSTRY NO MON SHE FI BEHAVE SUH TELL ME NOW CAN ANYBODY BREED FI BUSY OUTTA ALL THE MAN DEM WEH SHE FUK REALLY BUSY SMFH.. THE GAL FUK DUN THE WHOLE A JAMAICA A FI R PUSSY NAW NUH CONTROL SHE JUS A WALK AND A DASH OUT SUH SHE WALK AND FUK LIKE DOG A SHE DEM CALL CLEAN UP CAW SHE CLEAN UP EVERY MAN IN THE INDUSTRY SHE JUS WALK AND SUK OFF THE MAN DEM FI GET A HYPE

1. No but u sound hurt n a nuh ur pussy a get fuk go look a life n low d girl a fi har Gud pussy a get fuk y u suh worried u sound like u have a obsession u just a watch n a tek count a weh she a do smfh at least get it right

9. I can’t understand why woman like to bring down women smfh if she chose to f**k Tom dick and Harry is her choice what does that have to do with u all her life she live the way how she want to live and again some of u bashing her the only reason y some off u all not in that position is because entertainer na look at u all much less give onu a f**k u all just hating she have high class pusssy that attracts stars not her fault y u have a low class pusssy that only attract broke as niggers

10. @fuk haters u sound dumb as fuk cause how you gonna say at least she’s f**king top man yea she a f**k them yes but what to show for it just f**k f**k and can’t show nothing from it.. She need to have self respect that’s what she goin to teach her child when the child come SMFH…

1. Exactly @tekset. This b&#*t on here talking bout her pussy attract stars and she have high class pussy gtfo with your prostitute std pussy. u f*^$$king all these entertainers and have ntn to show, dem not even a own u up, your just a sad promiscuous girl, u just go around and throw your pussy all over the island and then go back to your mother house… what a life you living!

1. Oh god u head muss a hurt u bad fi a keep up wit all a dis n weh she a do wid har pussy . . . Prostitues get money fa sex so make up ur mind she gettin or nah lmfaooo so sit dung n go look a man fi f-Uck or gwan watch d pussy a weh it a do now dwpcl.

11. Ah Boiii mackada same way suh she f**k weh warren frm him woman den warren left har name nuh gud frm sch days . Ah piece a breed catch har sweeeeet mi hahaha get a big breedingz wid no knowingz backa dat busy nah lukkkkk Tink a one easy bredda yuh breed fa yuh ago see weh tunya chin marga n d rest get Ina dem face . Bitch luk like cow moooooo