BLACK RYNO SEH HIM GET A 3 INA CXC ENGLISH

Met, one piece a mix up pon Instagram wid black ryno, him wife sewell and dylan and one next artist name nefatari. Black ryno mussi sey nefatari tief sewell song and him dm di girl a call her gal and tief and all dese tings. Den she and sewell get inna argument pon Instagram after sewell go pon radio go seh dem tief her song. black ryno and i guess one of the girl’s fren start cuss and ryno sey him have 3 inna cxc english and dat makes him a very good writer. Woieeee. Gwan go look Met.

2 thoughts on “BLACK RYNO SEH HIM GET A 3 INA CXC ENGLISH

1. Nefatari fi go sit har punkass down. Bitch you not even relevant thru you have the few people dem a hype you up, you can’t see and you wosa caa Dj. Mi nuh know why you nuh give up this thing ya already. You swear you a somebody but inna reality you come ehh like a damn stuff animal. All the push them a push you and you still caa buss. Bitch you time up long time. Go weh old thiefing gyal mi belive black Ryno and him wife. If a mi like dem mi just block you and keep it pushing b/c that deh song deh naa go nowhere. You is a little snake from long time and a hype you a look Mek you run go post msg inna dm. Your lame bitch!!!!

2. She don’t have no talent that’s why she haffi thief people song. You can’t write you own song, can’t sing and can’t dj. Weh she good fah?