BIG UP PUP PUP

blinditem
PUPPITY PUP TO DI BIG BIG ENTERTAINER WHEY LEF DEM PARTNER AND LEF DEM WIDOUT A DOLLAR.. BIG UP TO DI PARTNER BECAUSE BUN DOES NOT PAY………..AN DEM R GOT $0 …..AND WAS EXPECTING HALF OF EVERYTHANGGGGGGGG……. BIG UP TO DI ARTIST BECAUSE DEM SEH NO MORE DRAMA…DI PARTNER FI SAVE IT FI DEM MADDA……..YEAH MAN BIG UP DI TWO A DEM BECAUSE PEOPLE A TALK NOW SEH DI ENTERTAINER LIKKLE MONEY WHEY LEF……WHEY DOE NUFF….WILL NOW STAY IN THE BANK… BIG UP DI ENTERTAINER SEPARTELY BECAUSE DEM SEH ONLY ONE VEETLE DEM GWINE BUY AND DAT VEETLE THEY DID SHARE SO NOW DI PARTNER DOE HAVE A VEETLE AND HAFFI A HUSTLE ROUND TRYING TO GET INTO PLACES…….FI GET A VEETLE BECAUSE NOT EVEN DEM FAMILY A PAY DEM MIND AT THIS TIME..DI ENTERTAINER DEH EAST…….AND DI PARTNER DEH WEST AND DI HAND DEH NORTH BEGGING EVERYBADDIE FI A BLY…BIG UP PUP PUP..PUPPITY PUP BECAUSE DIS A HISTRY AND DI PEOPLE DEM A JAMAICA SAY IT DEH PAN SILENT BECAUSE DEM NEVA WANT JMG SOLVE DIS MYSTERY……..BUT I GOT IT…
BIG UP MR PARTNER WID NO MORE RAV4 TO DRIVE WHEY NEED FI STOP BEG AND GO LOOK A 9-5 :travel

0 thoughts on “BIG UP PUP PUP

1. @met you know say u Bell y velly bad? Weh u say spice only have a big mout? Not a big career? 🙁 😀

1. You and that damn bike….me cant figure out who it is, cause me noh think a lady saw and john john or moses and angel…me need more clue.

2. I am thinking its lady saw, but mi no know because me not in the know so it kinda hard fi mi fi solve puzzle enuh

3. for u to expect half u mus did affi married. angel and beenie. plus di reputation fi beg. angel…. plus di big big entertainer wid likkle money weh lef. beenie. ANGEL AND BEENIE MAN

4. Lwad me cannat tek dem eeep a riddles yah ma sah, me head a buss way a try think who is this and further more me not even know the entertainer dem so good cause me leff Jamaica from me batty in a nappy and me top in a chemesse.

5. Metty said PATRNER so no marriage was involved, so must be Saw n John John. Saw wise up n save u likkle money whe lef, time hardd n u soon haffi retire

6. This is screaming Jah Cure n Kamilla no wonder di one Jah Cure hab on rain trench coat inna hot hot JA di leffings lef him feeling really chillaaaahhhh ahhhhh boyyyyyy

7. Big up Saw Gwan chuuuuuu from mi hear u a talk pon Raga weh day mi know seh a it dat. Do you ting yah

8. Ishawna and footah perhaps? !?! :nerd …nuh she worried bout checking and savings 3 day ago :nerd

9. Alright mi cya sign in cah dem lock mi out but, eh hem… The pic in which met has attached to this thread is a female with a question mark so a mus female… & she did not comment when the loyal readers said saw & john john so Im going to lock in with those two… :nerd

10. Riddle mi dis an riddle mi dat guess mi dis riddle an perhaps not. Met mi loike how u sen mi fi mi thinking cap. Well u seh big big entertainer so mi a go seh a Ms. Saw. If such be di case Mi dear madda use to seh somtimes u patch an patch until nutten nuh left fi patch.