APOLOGIES TO DEMARCO AND MASICKA

JMG Logo02(1)
MI HAFFI SEH SORRY …KAW MI NEVA KNOW SEH A NEVA DEM FIRE SHOT OVA STING..DI-MARK-UP SORRY OO…….. SORRIE SORRIE SORRAY…NUFFY DEM GET DI NEWS WRONG RIGHT DEH PAN DI STAGE SO MEK MI KARREK IT…………..MI LINKS SEH GUN GET TEK WHEY A STING AND A NEVA DI-MARK-UP OR MASKITA OWN…DEM SEH A DI DREAD OOOOOOOOOOOOOO…..DI ONE WHEY IS HAR HEENA DI SONG WHEY FOOTA DUS MEK…… SMADDY FLING BAKKLE OFFA DI DREAD …HOT DIS TIME WE ARE NOT KNOW HIS WHOO HAR WHAT..BUT DI PEOPLE DEM SAY HIM GET A BAKKLE/BAKKLESS…………….AND BACK OUT DI GUN LIKE JOHN WAYNE TUH TOO TUIE ..AND DUS BUS UP SHAT OVA STING………DI COPS…NOT POLICE……DI COPS HAR SCRAPE UP DI GUN HOFFAS HIM HOVAH DERE…. SO WE DI MIXUP PEOPLE DEM WOULD LIKE TO TAKE THE TIME OUT ………………FI ASK DI DREAD HEF HIM GET BACK DI GUN YET…………AND BIG UP FOOTA WHO GUH RUN GO MEK SONG NOW B———-KAWSE HIM FEEL SAYYYFE…GOOD MAWWWWNIN

0 thoughts on “APOLOGIES TO DEMARCO AND MASICKA

1. Yow a long time me know seh dah freaky dread deh a clown ino ,,the only time people fi know seh you have gun is when,,you sure seh you a go bury smaddie in self defecse,,,,otherwise from dat,, no body mussi know,,,now the whole a jamaica know seh the idiot dread have gun,,so now if any body after him dem a go approch him wid caution ,thus dem a go try fuss him,,,,SMH,,,,idot….

2. Skatta fire the shot!! bout him do it because he didn’t want the fight to brake out but a lie, Skatta and Joe did well bad mind because they wanted sting to flap and was surprised to see the turn out. Joe wanted Sting to buy and Laing told him its not for sale so they were hoping for the worst. lets see what happens because Laing well vex bout it. And also all now Ninja man don’t return the deposit.

3. Metty oooo, a long time di dread waan ppl kno him have gun. Him all put up pic of gun bout Walter PP pon Fb, n have up pic of himself at Range a practice bussing shot ooo

4. I don’t like di dread, big up Foota. He seems bad mind and envy the man for his gal. I hope she find guidance and go counseling with her babyfather and give him a next chance. Dutty dread fi gweh

5. mi no think foota will ever look ishnaw way again,,,foota no short a gal,,,plus him a real youth ,once a gal clown you certain way you no want have nutting fi do wid har,,,look at sckatta,,,that f**ker is real clown,,,him fight out kargo,,and all now him still cant get better,,bout him a buss gun,,f***ing idiot,,be careful the badman dem no come teck it from you. let me give you a lesson scatta,,,when you have legal gun, you fi be seen but not heard….

1. Go crawl back in a the crab hole you come outa Debbie, this is a Jamaican blog site you old cunumu, Bout “Unuh” sound dunce.

6. I like the apologie! Big up
    Metty but the dread a gi nuh chuble.
    Ishawna jump outta the pot and into the fire !

7. joe fi fire yuh skatta… krasses a follow joe camp and u always seem fi be the snake after the grass cut. plus this new fukry weh yuh pull off cost yuh yuh gun and yuh gun license…now who neva know seh yuh have gun, dem know u nuh have it again…
    how eva if is a conspiracy, joe lite skinned and him money tall so it nah go no weh.