A LONG TIME ISHAWNA WAA MEK BACK DI NEWS

SHE SEH DI HATERS GONNA SAY PHOTOSHOP. NO WE AINT……WE JUS A SEH WHAT A DAMN FOOL YOU BE FI YOU BE 29 AND TUPAC DEAD 21 YEARS AND YUH HAVE BIG GYAL PIC WID HIM..FIND YOUR AGE PAPER GURLLLL

15 thoughts on “A LONG TIME ISHAWNA WAA MEK BACK DI NEWS

1. From her antics it clear as to why the baby fadda did a hangle har up. This thing willing to go the distance fi claim fame.

The yanks dem fi beat har.

Latty! You did say no legend no safe round har SEE YU PREDICTION YAH

Me say fi independence the dog ago wear the colonial plaid.

1. Dwl no sah!!! GURLLLL you tripping…yuh see how di head lean pon di pic, a Soh yuh clit lean..wid you bipolar p***y…

2. I definitely think someone around her need to have her take a seat and tell her to get a hold of her dam self.

3. SMH it’s a joke people. Some a unu not used to social media? Just look up the hashtag, you will see hundreds of other persons using it.

1. Exactly…this wasn’t that serious and whole heap a people photoshop themselves as a joke.

4. So 2pac have all Instagram to? @2pac dwrl literally WOW maybe a the jamaican 2 pac lookalike she a talk

5. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Dah bloodclaat gyal yah tek ppl fi butu :ngakak :ngakak :ngakak Di way dem kotch di head pan di baddy not even neck yuh nuh see.

:Phone: calling uber

:ngacir2 :ngacir2

6. Muta se yu tek it far .: Yu mek ppl figot se a ,HIM talk bout equal rights …. and u nah nuh sense all di engineer inna di studio a vote fi yu bi di nex lulu bell…. yu need fi go hide unda table

7. why are these ppl so stupid, lighten up its a damn joke, any f**king idiot can clearly see that, she’s showing love to one of the greatest rapper for his bday, why yall like being so mad??????

1. Stupid is one who takes everything as a joke.

Highly doubt tupac would pose with her…the Shakur name is known for PanAfrican activism. Yu icon disrespect a woman of such movement. Tupac would more pass off to a dog.