A FAKE ARTISTE PROMO DIS?

PINKY HIDE ME ID FIMI DEH PLEASE……FIRST TIME POSTING, GOOD DAY TO YOU!!!! I MET THIS ARTIST @JRILEMUSIK   AT A PARTY HE AN DEXTA DAPS PERFORM RIGHT??? ANYWAYS ME AND HIM A TALK FI COUPLE MONTHS THINGS A GWAN OK AND THING YZT!!! INTRODUCE THE NIGGA TO COUPLE PPL AND ME FRIEND THEM!!!! ANYWAYS GO BY HIM PLACE YESTERDAY A EASY BACK AND THING HE WAS TAKING A SHOWER I WAS ON THE BED LAYING DOWN!!! AND HIS PHONE WAS ON THE BED….ONE MINE SAY GO THROUGH THE PHONE TO BOM** SEE THAT HE AND 4 OF MY FRIENDS TEXTING SO I WENT ON HIM AND MY BESTFRIEND CONVO

😪
😭
😭
😭
😭
😭
😭
😭
😭
😭
😭
😭

AND HE SENT MY BESTFRIEND A SMALL VIDEO I WENT ON THE VIDEO AND IT WAS MY FRIEND ON HER KNEE S**ING HIS D**K AND SHE BEHAVING THE MOST TYPE AWAY AND HE WAS LIKE SUCK THAT D**K CAUSE ME KNOW U NUH GIVE A F**K BOUT YUH FREN AN A ASK HAR IF SHE LIKE THAT….SAME TIME ME SAY A WEH TF THIS AN ME START BAWL ME GUH IN A THE OTHER MESSAGE THEM AND SEE ALL ME GUD GUD FREN CASEY A ASK WHEN WE A LINK AGAIN!!!!

😭
😭

ME HEART LITERALLY SKIP A BEAT….THE NIGGA @JRILEMUSIK F** OFF ME FREN THEM ME FEEL LIKE ME CYA BREED ME FEEL LOST ME FEEL BROKEN ME JUST LEFF!!!! ALL NOW HIM NUH KNOW ME KNOW NOTHING ME JUST A SEND THIS IN CAUSE FI SOME REASON ME FEEL LIKE ME A NUH THE ONLY FEMALE THE YUTE A DUH SUH…….ME NAH LIE STILL ENUH PINKY I REALLY DO LOVE HIM I DO…BUT WHEN ME SEE ALL THE FLIRTING AN PUSSY PICTURE,F**K VIDEOS IN HIS PHONE ME HEART GRIEVE WORST THING HIM F**K ME AND ALL 4 A ME FREN THEM

😭
😭
😭
😭
😭
😭
😭
😭
😭

JUST PLEASE POST AND LET THESE FEMALES KNOW THAT DOOOOONNNT GO TALK BOUT U A FALL INLOVE WID ARTIST MAN THEM WICKED NUH RASS!!!!!  ME KNOW ME FREN THEM AGO SEE THIS CAUSE THEM FOLLOW U AND THEM NUH KNOW ME KNOW BUT THEM KNOW NOW….FEEL LIKE ME JUST WAH DEAD!!!!

😭
😭
😭
😭
😭
😭
😭
😭
😭

13 thoughts on “A FAKE ARTISTE PROMO DIS?

1. Talk about Di videos of the ones weh di gyal dem a sidung ina him face.. I know about those ones because he use to fuck one a mi fren dem..
    MisaMan gu put Eeen Di hard that’s needed to be an entertainer an stop use pink wall fi promote u no talent self.

2. LEGGO those so called friends & cut him off too. Neither your friends or your man mean you any good. If you don’t get rid of those frenemies dem ago tek all a you man dem. Stop cry none a them not worth it

3. If ur a regular on this page, 6 days outta 7 there is always a story bout artist an dem bagga woman an dem bagga lie dem, an u never tek heed, sorry fi u heartbreak, but wen it seems like its 2 gud 2 be true, baby girl tek it as dat,

4. Yuh see because we know a sikes n stunt ting this unno a pull off,nuh sympathy nuh deserve fi show!!!On 2nd thoughts ,if Sumpn really guh suh …u ought not be saying Feel* cuz it’s FELT..all in the past,leave all that shyt ,pick up the pieces n move the fcuk on yooo!!Yuh have all rights fi can’t breed* cuz yuh woulda wutliss fi breed* fi dat dawg shyt iron balloon “artiste”.

Ps : it’s breathe not breed*

Signed Sarge in charge
    Grammar police
    To correct and serve.

5. Is this a real story or someone trying to whip up something? Unno need fi start send in evidence wid unno post dem and Met will decide if the story and evidence should be posted. Cause some a unno lie no rass.

6. Wa u say Metty..A nosey Parker send een him owna tory..loll..him nose big no shytt..me did tink a rumblood come from prisen..loll

7. I am amazed at the lack of morals and boundaries with so called friends. Sender you need to really start questioning your judgment about how you choose friends. Please get these ppl out of your life and move forward. He is not the only man in the world so let him go. You have everything to lose by continuing to associate with him, maybe even your health. Do proper vetting in the future before you get emotionally or physically involved with anyone.