This post is based on an email that was sent and in no way reflects the views and opinions of ''Met'' or Jamaicanmateyangroupie.com. To send in a story send your email to likeacopcar.78@gmail.com
June 19, 2013 7:46 am
GRAMMY YOU GOT THE RIGHT ONE BAYBEH UHHUH
DI SENDER SEH FI DIS PIC
U ever see a human being belly equipped with airbag?
Grammy is time you move out your wife apartment because you’re doing some heavy persuasion on Instagram. Next time Sadeki guh teef request a girdle thank me later
how she move on so fasss lef her husband? me woulda feel away fi know say me man deh a jail!! me wouldn’t a have man a touch me an a gwaan so in a public! dem say ppl mek mistake but this look like a regular ting fi dis girl, nuh body nuh fi wicked so
Grammy yuh too damn lie!!! Yuh fuss caption shoulda read seh,” me and mi 1st lady and mi young 6 months belly clean and out”. A same suh Devon gut use to stay. I guess she has a weakness fe big belly man
Mi go a one RR last nite and the selector a mention one dance weh a come up in July and start bawl out seh everybody haffe roll out fe disya dance because specia guests Keisha Platinum and Grammy Kid ago deh deh as if they were the Obamas…LOLOL!! Metty mi nayly poop from laughing so hard … Atlanta people dem really foo fool and frighten like…
met mi suprise fi see yah keep up wid Bobo and Homey wid dem attention seeking self whea dem a send in dem picture every minute to yuh fa ,why di kid and kiesha nuh go see if dem caan guh pon OPRAH and do like tom cruise and leave yuh email box alone it bun mi fi dem two clown yah yu si chuuu
@kaycee not a but bad is cement,clay and fix a flat mek that but no pads around kiesha’s concusion batty ,bwoy all a dem hard working and ecstasy money whea DEVON risk him freedom fah now look deh a grammy a enjoy di play doh body.
I love their love
Sender stop stalk the man!
Morning…him want di attention so now him getting it
Grammy is time you move out your wife apartment because you’re doing some heavy persuasion on Instagram. Next time Sadeki guh teef request a girdle thank me later
_____________________________ soci
dem look like bredda an sista
I agree. Twins
Moning y’all
Grammy pon di pink wall again….him should throw a party from off of the hype
PINKWALL, GRAMMY A THROW WOD, PON UNNU, THE MAN SAID……..QUOTE, IT FEEL GOOD TO B LOVING MY OOMAN……..MI MADDA AWEH U DEH?……OH MORNING U’ALL.
how she move on so fasss lef her husband? me woulda feel away fi know say me man deh a jail!! me wouldn’t a have man a touch me an a gwaan so in a public! dem say ppl mek mistake but this look like a regular ting fi dis girl, nuh body nuh fi wicked so
Den she culdden put some a de face powder dung a de leg dem fi even out de skin tone?
but what a holeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee heep a face poweder dow
She look like two different people compared to the picture with she an him ah eat
Grammy yuh too damn lie!!! Yuh fuss caption shoulda read seh,” me and mi 1st lady and mi young 6 months belly clean and out”. A same suh Devon gut use to stay. I guess she has a weakness fe big belly man
Mi go a one RR last nite and the selector a mention one dance weh a come up in July and start bawl out seh everybody haffe roll out fe disya dance because specia guests Keisha Platinum and Grammy Kid ago deh deh as if they were the Obamas…LOLOL!! Metty mi nayly poop from laughing so hard … Atlanta people dem really foo fool and frighten like…
Two big nose and ex chins, I hope nobody really cares about these two that much. They must be sending this in themselves.
She like the big Belly man Because Them will eat Her pum pum lol
met mi suprise fi see yah keep up wid Bobo and Homey wid dem attention seeking self whea dem a send in dem picture every minute to yuh fa ,why di kid and kiesha nuh go see if dem caan guh pon OPRAH and do like tom cruise and leave yuh email box alone it bun mi fi dem two clown yah yu si chuuu
Her butt looks weird?? Butt pads maybe??
@kaycee not a but bad is cement,clay and fix a flat mek that but no pads around kiesha’s concusion batty ,bwoy all a dem hard working and ecstasy money whea DEVON risk him freedom fah now look deh a grammy a enjoy di play doh body.
dam yah fire together