Below we have a confused sender. Everyone is doing it from Philly back to New Jersey…No picture will be put up by me..The sender did not call any names so we will take her post as the bubblegum needed to hold the wall up
Title: Jersey mattress
Message Body:
Met mi hear say the girl inna the orange F**K off most a the drug feeler them a Philly, and her sister the one inna the blue a been f-k pon dondon son. The one inna the black and white she married and deh a every party that’s y her husband have a son pon her and no stop f((k down jersey. Unno talk the tings them. Met another one from the jersey mattress crew missing.
Why unuh doh leave di ole zar ugly sistas alone??
Is lady royal and har sista wid the lips of all lips dem talking bout..
Swarmy doh tell me you a get jealous chu you see Glama lips pon u baby fada Dan Dan a teck bosey picture. She a show unu she she can rally back when she wah .

But really and truly dem is a nasty set a sisters, cause how she fi teck har sister fader in law . ewwww. If my sister ina one family me naw go join it tooo.
Dah whole family deh is a nasty set. Michelle di big sister was di main f??ka of all. She sleep wid everything moving till dem seh she was near death from the bug. That was over 12 years ago. Mi frighten fi see har come back looking healthy and ready fi do road again. A wonda if she a teck har meds or a lie dem did a tell? She was missing for that long tho.
yes gawd
Hey rotten stinking hole gal…If yuh bad like mi…REVEAL yuh self an mek mi know who yuh be cause yuh nuh badda don ***MICHI BOO*** BITCH!!!
An next time yuh illiterate ass waan chat bout mi learn how fi fu**ing spell BITCH!!!
REVEAL YUH SELF IF YUH FU**ING BAD…
TOXSI TOXSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

banana trash gots nuttin pan dem breed a badness dere

Mi sayyyyyy not even peanut trash oooooooo
Mi link u just now Met
nooooooooooooo wanda mi neva si it u know mi nah laugh…dat good fi sunday a dies oo
Michie booo cum back ya…
mi ago reveal myself.
I am a young lady and we are the same age. I went to school and made something of my life unlike you. I never slept with nothing from Tower hill because you left none for me, and I was scared to because of the rumors attached to ur name. Your family name has been smeared before you were born, so you should not have made it any worse. As a big sister you should not have sold you sisters to the same dirty crew that you were also initiated in. Anyways see you around and please keep ur legs and mouth closed to minimize the flu from spreading. the truth hurt ha???
chuettttttttttttttttttttttttttttttttttt simplicity somebody anybody
and wen tower hill video drap pon de site nd nuh ntn gud yuh knw pure fighting and man teef..suh a wan a de tower hill get but not far away dis dwrcllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
har whole family deh a farrin from whappy a kill Phillip. Is Port Royal dem swim come ya from. Is beer woman ina di family and they were the tower Hill man dem mules and concubine. so di man dem meck dem do di rerks, dem wukk it out back, so dem a rerk fi a wukkk., lmao
When you see di gal den nutten stoosher than dem.
weh yuh mean by dem swim cum
@ Chester Ave dash it and splash it out mums caz internent bad gyal caw chat to u
a wha day me a drive frm sundeh worse restaurant a go up 52nd street and see one weh name glama a come out a one dutty house pan 52nd street pan the shout mi hear say a deh the gal live a nearly dead when me hear a who she a f**k pan deh now me nuh know of nuh big feeler pan deh road deh a pure junkies me know live deh so nuh tell mi she gone to a junkie now lol bouy dem need help badddd gal fi have pride inna dem self and michie poo your file big so me not even a go start a rass
I am one of the cousins bitches and yes we come from port royal and we never swim over this bloodclaut so get your facts straight. Y’all just jealous bitches ah bare pretty women inna mi family hog shit. Big up mi family cause some ppl just bad behind dem computer/cell phone cause nuff ah unnu don’t own a desk top nor lap top.
Nuff said cuz obviously dem don’t bloodclaut bad like we so bye “HATERS”!!!!!!!
Why when prort royal did sink unnu neva sink wid it unnu full a germs unnu a united states of america mattress