Address this finish nuh met , it just nuh add up , ppl anticipate the party so much and a this she bring to the table , bare fur at that too , no sah , Nikki I’ve seen u looked better this was just over the top and awful , both of outfits
badppl

25 thoughts on “BAD PPL

1. neva see something I hate so much and dats when a woman hold up har front a wah har pussy tongue a drop dung,hang dung weh she a hold up and the big dutty bottle instead of a champagne glass in her hand just tacky

2. drwcllll no sah if i laugh i leak inna di government chair. nikki you think a audition fi circus u did a go????? a nuh real rich dat a stay real bad. kmft

3. At no time she look rich or classy… she look terrible…all wen she ina her yaad she tan better …she look better pon d hoover board video than them out fit ya .#fail

4. I am sorry but i expected way better from nikki … she always look nice and neat to me so I don’t know what the hell dat she have on like say she a Beatle Juice kmt …

5. I’m no hater but the truth is Shi Stay Real Bad shi shoulda stick to wearing sneakers because that’s all she wear and then a come talk bout har party a classy party and nothing bout har two outfits nuh classy lol #Epicfail

1. Think a me alone a say that n a chat bout anybody wear heels fi pay 5bills. People a talk bout fashion yes fashion but now a nuh the time fi them fashion deh kmft

6. Who the mothersbamboopattycloth is dis blogger MET-isha??? Met give dem a cease n desist order asap!!No sah what will they think of next!??

7. They hold up their crotch cause that’s what defines them. Especially the ones that love to scream “mi p@@@y good! Heyah if a laugh one more time…

8. The party was well promoted but she failed to add that guest should wear ugly costumes hence the birthday girl ended up in those horrific outfit.
    I hate both outfits

9. Met morning shi put up r self wearing a white dress that doesnt look too bad but the caption is funny af hahaha she is quite a character :ngakak jamaica’s Elsa ina real life