Sender bad like sore foot..dus read oo
it takes a real man to be a dad happy fathers day pelpa me rate u me see all kim possible a big u up youth manners and respect lando u woman tina a big u up me see seh u love u kids till tina a pray fi u breed her, ANYWAY MR DWAYNE OFFICE U NEED JOB IN ONE OFFICE TO WIPE THE FLOOD FROM 6PM -9PM WHEN THE WORKERS THEM LEFT WORK BECAUSE ME NO SEE NONE OF U BABYMOTHER them BIG U UP DAINTY BIGUP PELPA TINA BIGUP LANDO AND COUPLE MORE OF HER SEX PARTNER.U Shelly wat father role richard play in ur daughter life whatever he do is just for u to buy him and his kids clothes pay for his x5 and pocket $$$ money girl stop it
Moy u fi teck heed. u breed fi 1 dead beat and u onto a next one. Everyday you a boast bout ur baby cook, and ur baby do this, and him nah fawt pon him seeds. I hope u know di pickni dem yeye wata is what is stifling u and Dwayne from ever being happy together. Send di bwoy go look work fi teck care a him seed and stop meck him hitch up ina you coob weh you call apt.. Memba him use to do di same thing weh him a do fi u to everybodyelse so u no special.
Don’t know how some gyal do it like tina on her flyer bout lando present a party tina quick question did lando pay for ur flyer sound man and club HELL NO, APPLE IS THE NEXT ONE BOUT ICON buy this on that apple u run u own RISK WITH CREDIT CARD, UNU LOVE BIG UP MAN TOO MUCH
DWAYNE U DON’T WANT SHIT OUTTA LIFE BUT WALK &EAT OUT THE GIRLS
THEM U HAVE 4KIDS WEH U OWN AND NAW MINE.U NEED TO GO WORK BAD BLESSING A REACH OLD NASTY RASS ALL U USE TO DO IS DEPEN ON TINA NOW TINA TAKE U OWN FRIEND LANDO ALL DOE THAT’S NOTHING NEW FOR TINA TO F~~K UR FRIENDS AND WHOEVER SHE WANT BECAUSE U DID SAY U AND TINA HAVE UNDERSTAND (MAKING MONKEY FACE AT DWAYNE OFFICE NO MORE THREESOME AND DRIVING UP X5 TURN OVER TO LANDO))))))))
LMAF, Poppy show have them gang.
SORRY-off topic met yu hear seh flippa crash ?!http://youtu.be/QaATCnOyKXs
Tina fi a pretty girl yuh f*king desperate!! Why u mek Lando feel like a him a roll thunder and pardon sin so?!!! Kiss mi rass bwoi!!! Him nah gi u a f**king thing Tina!! A u a mine him!! Weh him have to bring to the table but fu**k and sweet talk?!! Go look a good man with a good job and a retirement plan! u can do betta!! Rise up and get some self esteem man!!!
Met mi rate Pelpa him always a big up him daughter him Dey pon mi Fb I like that about a man mi Nuh know if him him play him part but him big her up nonstop…
BUT DWAYNE NUH BREED CAMILLE TOO? YUH MEMBA DI SKINNY UGLY GAL WEH DID AH WAR BALD HEAD SHEENA *KILLA BOO F**K BOX* SHE AH SHOW UP BELLY AND ALL THESE THINGS *DWAYNE STRIKES AGAIN*
First off leave the nice girl camille alone she find out dutty suck pu**y dwayne & left him & guh back tuh har son fadda whom she neva really left, ITS HAR BABY FADDA SHE AH BREED OONU PPL NEED FI TALK WEH OONU KNOW CAMILLE NUH WAAN DUTTY DWAYNE HIM BRUK AND LIE NUH BLOODCLAUTT
yes Camille lawyer, gwan defend her! yuh mussi have shares inna her belly to rhass. or yuh did deh deh when the shot fire! furthermore she did well want up Dwayne cause she did ah walk and boast seh she tek him from Sheena and did gone ah Jamaica wid di ppl dem husband, Dwayne secrets dont hide, it nuh tek a private eye fi find him out kmt . and she neva lef her baby daddy but she did ah f**k Dwayne tho……how nice is she really?
BI SI YAH DWAYNE NUH STOP TEXT OFF CAMILLE PHONE BEWARE MOY HIM WUTLESS DATS WHY TINA NUH FI GI DI NASTY BWOY HIM PAPERS MEK HIM GWEH
So wait DWAYNE breed gyal again and him cyan Tek care a not even one a the kids him have and gone breed gyal again ???
U SHELLY U NEED TO SPEND U PRINCESS FOODSTAMP PON HER ON NOT MOUSIE WITH FISH
Tina daughter and dainty son look like twin
Dainty son look just like dewayne nuh Kim possible god son him just like dewayne office every thing fi him
Yuh fool fool tuh bloodclautt @AF2727 YES I WAS THERE, CAMILLE GUH JAMAICA WID DWAYNE DWL….. PPL LIKE OONU ALWAYS INNA MIX-UP CAUSE OONU LOVE MEK UP STORIES SUH CONTINUE WID YUH STORY LOL
ah wonder ah which one ah di gal dem weh camille run taxi fah and did ah drink pon her tab ah defend her sooooo hard, ah wonder if Ah Sue lmao gwan yah Maury, I guess Dwayne is NOT the Father lmao careful before I mix yuh too
Unuh sound hurt ova the ppl dem life thou … cho bloodclath
Me love Dainty son picture them him can pose dwayne take care off ur son he look just like u
Tina go get a life I see you was going crazy that Lando went to go look for his daughter in Mass, why is that ???
Moy can’t walk in dainty are tina shoes moy nake like bottle moy was dwayne last chances