USAIN GET VENEERS MAN CHUH

Goodnight my dear….please me a beg u use wah ever in a Mr. Bolt mouth cover mi ID!!!
Truly mi just nuh care but mi affi laugh when mi c dis to bloodpipe!!! No man him need fi do better.
Post fi mi deh cause I’m wondering if a me alone nuh find this attractive 🙄😰

12 thoughts on “USAIN GET VENEERS MAN CHUH

1. Kasi a suck it out same way and him seh together forever and shi get har range and shi will continue suck it out as long as the money and gifts keep rolling in and she’s his to profile with for life so that’s all that matters, lol.

2. Gyal dem a kiss it same way, as long as he’s rich he doesn’t have to worry about hygiene, a nuh him hygiene get di gyal dem a weh in a him pocket and di pocket well deep. Si Kasi kiss it for years and now shi get Range, you can do anything when yuh rich, weh personal hygiene a guh?

3. Maybe he is not a good candidate for veneers. He can brush him teeth with charcoal powder and bring dem back. I am not sure if he is a heavy coffee or cola drinker, but he should keep away from them. Charcoal powder and oil pulling with coconut oil would bring dem to decency. Kasi, I tip my hat to you my dear, you strang.

4. Samddy start a gofundme fi veneers deh since him nuh waan spend him money pan the stay bad teeeth dem.

5. see some a d gal pon yah wa a talk man..but a so we black people stay…we nuh like pick d beam out a we yeye before we frig round other people..unnu same one wa d deh pon him bandwagon when him a win race..the way me no trust people a gudda photoshop dis..

6. Dis nasty eno… Di mouth a one a di dirtiest places on the body. Jah know dog u have too much money fi dis youth. Even get a cleaning sumting,anything jah jah.

7. Hmmmm. We laughed about him just the other day……a group of girls and I who are all from Sherwood/Perth Town. Trust me, he looks good now. This is a youth that was scorned to the max growing up……ain’t no village girl wanted him. Some of us decided that even now we wouldn’t. Some decided that, yes for the right money they would take a chance. Dwl. It was and is that bad!!!
    When I see these girls, including the girlfriend frighten and carrying on…..for what……must be the money ooooh.

1. You don’t have to ask, IT IS THE MONEY and a Range as we saw recently, lol, and him swear seh the gyal dem love him for him, including his “girlfriend”, lmao. But mek dem live dem life yaah.