USAIN BUDDY SIZE MEK A NEXT FRONT PAGE

68 thoughts on “USAIN BUDDY SIZE MEK A NEXT FRONT PAGE

1. So what we all knew he was no Asafa, we coulda see from the shorts dem wear. But she sleep wit him fi over 2 hours

2. Him small fi true and don’t have any use boring and stink inna bed. Him nah win where that concern so that’s y miss lady not even a stress she know what dem getting dead buddy and beat up leg fi effect

1. Di man stink ina bedd?………. And a get sooo much deep throat, 3some and all these extra . unuh stumuuckk trong. Kasi you pretty but you Character dirty, look weh di almighty dolla meck you stoop to. Stinkness…

1. All him a get a hah from some trick f%#@k…black chicks slam back, rally back and wine off cocky wid nuff yes! Phuck me su! Is whey de…hmmmmmmm, yessssss! Bolt can run track but him can’t send on cock.

Gwan Kasi Duracell nah go out a business :tkp

today fi him, tomorrow fi you.

3. A did have a feeling say him small ‘ nuff wild man have small hood or impotent problem history . Money run things fck the size .

4. Blow wow!!!!!!!!………dis is why you can’t judge a book by its cover you know. Caw me did tink sey wid him 6 ft 5 height, him dick size woulda have some length to it, and now mi a hear dis. Bloodfyah!

5. How long are we going to continue to hear bout Bolt’s escapades and his small buddy… Who cares next store that has some type of meaning… Bolt apparently didn’t do all of this in his teenage years and now his doing it now that he has a likkle money and the gold medals etc…

6. You would think how it fenky fenky looking that he would kibba himself and not throw it about so much. Good! He gets what he deserves. Shame him and de ashy buddy.

1. Mi convince more than ever that you and him used to deal and him dis you. No man, yuh goo to hard pon every Usain post. What did he do to you. You can’t hate him so much and nuh know him :ngakak

1. Mi seh di gal hate is REAL for Usain!!!!! Mi convince seh him f**k and duck har. How you kno seh him hood fenky fenky? Him an him hood is going tuh mad yuh to Rass!!!!

7. Imagine earthquake hit Italy and all the media can put on the front page is the fact that St Leo is a mini minor. Donald Trump is 1/2 to 1 inch if you listen to his ex women and him had 3 wives. so Usain couple inches good.

8. Media an propaganda have always bin America recipe fi bring down certain ppl, dis cud very well be di start of a tear dung campaign, bolt jus guh gi Vegas video a pree an hear him argument him have a valid perspective.

1. The campaign has started to emasculate Usain Bolt. Now fellow bloggers has join in to belittle the black man and emasculate him. Black women in general are very proficient in putting down the black men. Their first mode of attack is to focus on his penis size, as most black male put a lot of stock (their manhood) in the size of their penis.

1. Truth! Us Black women are still a work in progress. We need our Black men. The problem is, some of us are gravely brainwashed and that us driving us down the path we’re on. In the end, we love our Black men.

9. Any other member of him harem wan come confirm this? Deh gyal deh mite just want shame him like he did her. I want proof fuss.

10. Nuff a unnu deh pan yah ah tek weh di old Brazilian whore a seh and a run wid it! She’s a damn prostitute wid couple kids behind her, suh yes Bolt buddy a regular to she, me sure it nuh as tight as it was when she was ah virgin. Mek di old hoe move har nastiness and guh weh! 2ndly unnu a talk bout how di man stink and mowly, yet unnu spread unnu legs and mek him enter unnu, unnu just as nasty as him! I hate woman weh after dem dun sex di man ah talk bout how dem stay bad, unnu fi shut unnu mouth cause di man done buss a nut inna unnu! Unnu Neva smell him before di action start… fi flee? At dis point mi nuh blame Bolt, cause nuff a unnu wouldn’t give him di time of day if he didn’t have money and fame! F*$k dem out Bolt mek dem gwaan chat!!

1. But why cuss her? If him neva guh deh him name couldn’t call. No woman of the night should have him name in dem mout, but a him give dem dat access. While Lewis Hamilton a pull major celebs, Usain a pull working girls, it’s a damn shame. Betta him even try fi get a date wid Serena, even fi di photo-op.

11. @needleeye101. I busted out a big laugh when I read ur post about size of the gun. My neighbor must ah wonder what sweet me! Lol

12. @needleye101….when yu inna trouble and need sup’n weh yu sure a guh mash dung di badderayshan, mek wi see if it r di .22 or di AK-47 yu a guh draw fa.

13. Mine a yuh cousin stink and a smell him/herself. If bolt suh stink and everybody still a run him dung can u imagine what would happen if him did smell good. unuh too rass nuff and lie

14. Them tall man deh no have no dick seen it over and over big shock a the little short man them have it trust me it’s a shame to see these tall big man with not even a pencil thou disappointing

15. He put himself in that position to have his manhood scutinized by dashing out his 3rd leg to countless groupies internationally..He did it to himself.
    Well he sure make up for his alleged short Cummings on the track.
    Not gonna be a hipocrite but damn it sure is nice to hear all the juicy tales about this legend that we probably wouldn’t even know if he was a little bit more discreet about his shenanigans ..lmao

16. He put himself in that position to have his manhood scutinized by dashing out his 3rd leg to countless groupies internationally..He did it to himself.
    Well he sure make up for his alleged short Cummings on the track.
    Not gonna be a hipocrite but damn it sure is nice to hear all the juicy tales about this legend that we probably wouldn’t even know if he was a little bit more discreet about his shenanigans ..lmao

17. Lmao you guys are pathetic bout bring down black man. Athletes f**k for a hobby. It nuh serious. As long as unu car, dem ago talk. Di excitement behind Kasi already dead. She did right fi keep her damn mouth closed and low social media. Nobody nuh bizness again

18. Where is letish.( flawless)?? Let the ppl know how him taste and smell.you know his size very well. Him use to call u.to come ja.and service him.

19. Kasi is so shameless on twitter, GoD bout jealous who jealous at you? Girl your face look like a fat girl stuck inna skinny girl body.. You mouth lean like you ketch strokes.. and met can you tell me when DAngel and rebecca a go grow up.. Dem two big gyal deh look trashy on the internet dem can’t find some thing constructive fi do. Dem nuh see say the skin color and face plus body nah wuk fi dem no more.. Mi wan know if dem caah do better.. Fi some big old gyal

1. For real Kasi neck short and she look like handicap. Her face cute but I don’t get the appeal. I really hope she isnt pregnant because it’s going to look even worse for her and Bolt. She could never be pregnant and hes carrying on like that.

20. So many sick people a lot of them talking would want bolt non-entity people leave youth he is a star let him shine u all sick stomach

21. Bolt mean two thing, small are quick. The fact remain but the time she find out him thing small she get f**k already!!!!! This girl take a lot of pipping b4 but no one is looking down on her, she said that it was hot so maybe she was talking about the width. Any way bolt just gwaan shooooot dem with the 38 lol . A magnum are shot gun she want

22. how this came out about the man dick how many of unno f%%k the man cock fi know how it look unno to f%%k up