USAIN AND DI SIDE CHICK

USAIN-Optimized
Mi a look fi da gyal ya mi see ah track and record wid Usain Bolt about a month ago.
Mi tink him a date har di way him fancy har. Dem av a table wid a spotlight like him waan fi impress har fi everyone to see dem from di first floor while watching di football jamaica-panama. Mi no tink she is a fren I paid close attention dis is no fren.

Inna mi online research mi find in a comment someone sed dem see him wid a gyal dat fit dat description at uptown monday in kingston inna bout 2 weeks ago. Same event weh di scandal weh Usain paid fi di dj fi perform gaza vybz kartel . Mi surprised how no pictcha of dem no leaked pon di internet yet.
Mi find out about Kasi B but a no di same gyal. Di gyal weh mi a look fa is a beautiful very much like Kim Kardashian looking type but in a natural way wid a curvy body and long hair. Mi no know if shi a Jamaican, shi look like shi come from some weh else.
Nuh bady know a who she???

2/
Inna mi online research mi find in a comment someone sed dem see him wid a gyal dat fit dat description at uptown monday in kingston inna bout 2 weeks ago. Same event weh di scandal weh Usain paid fi di dj fi perform gaza vybz kartel . Mi surprised how no pictcha of dem no leaked pon di internet yet. Mi find out about Kasi B but a no di same gyal. Di gyal weh mi a look fa is a beautiful very much like Kim Kardashian looking type but in a natural way wid a curvy body and long hair. Mi no know if shi a Jamaican, shi look like shi come from some weh else. Nuh bady know a who she?”’

17 thoughts on “USAIN AND DI SIDE CHICK

1. A must Samantha your talking about. If a she, she is the same thing like Kasi. She tek all of the money man dem. Not gonna knock her still.

2. Its Kirstin, she was at uptown Mondays 2 weeks ago. I thought she was usain wifey since they seem to travel together or separate, i dunno.. but their instagram photos/location tend to match up sometimes…. Kasi is a big girl.. she know whats up..

3. Usain go fix u teet dem. U money need to start show pon dem. Mi nuh like see inna u mouth. It need a millionaire look

4. D FOOL UP A TAP WAH A ASK D SENDER FI SHI NOH HAVE NO DUTTY DRAWZ FI GOH WASH,……. NOT BECAUSE U KEEP URS IN PILE DAT NOH MEAN EVERYONE IS LIKE U , U DAM SLOW DIS IS A MIX UP WALL ANYTJING GOH SOH GOH PON A WALL GOH SIDUNG FI U NOH WAH SI MIX UP DAM FOOL

5. It doesn’t f&&king matter who he claim not claim or f**k. In the end he is still going to do as he pleases and F**k who he pleases. Because he still got his girls out there. Still doing his thing. Why the hype with all the laundry. Why hype? Hype on who? He still gonna stick his dick where he wants and no one will have respect for her

6. Bolt is a whore,is only him talent mek gal even get fi look pon him.Instead a buy boot gi gal him must can fix him mouth.Some people will spend $$ on everything else except them 32.Clothes shampoo mouth must go same way so.