WE HAVE TO GIVE IT TO JLP FOR PHOTO OP

mnl

Dem seh this man have a seizure ina Paliament yessideh and it stop di goings on fi ten minutes..Now, Tufton,JLP councillor caretaker for Spring Gardens division in West Central St James (right) Dwight Crawford and constituent Delroy Boyd accompanied Rudolph Blackwood to KPH dem seh…But God know…where did they find ambulance? All di people whey get shot and meet ina accident in Jamaica neva yet ina ambulance so how dem find one fi go Gordon House? Di ambulance crisp and clean like it barely use and everybody sitting up in it except a paramedic?????? Suh everybaddie jump ina ambulance back fi picture tek and it mek di news??? Tufton didnt you have any update on Zika yessideh?????

14 thoughts on “WE HAVE TO GIVE IT TO JLP FOR PHOTO OP

1. Facts slap whey…except that Tufton is Rep. for St.Catherine.

Met the title hilarious :ngakak :ngakak

1. PP look how dem toss di man shoes pan him and not even one iv line a run but di whole a dem sidung ina di ambulance back? Dem fi stop it man

2. What three men in a suit doing in the back of an ambulance and the patient is receiving no medical care and a doctor is a among the three men?? This is the biggest shame fi the week

3. The Doc’s face sure looks like proud puss tho! They’re soo not sincere whatsoever! this pic show dem up big time! Dem mussy gi di paramedic a phone to tek di pic to bckside cuz where is the presence of the paramedic??

4. Im falling out with the comments on the observer

donald powell • 16 hours ago
    Dem luv palitics too much. Yuh body nuh good, tan a yuh yawd!
    • Reply•Share ›
    kk donald powell • 4 hours ago
    your comment lacks reason
    • Reply•Share ›
    Level headed one • 14 hours ago
    Hey, I think those three sweating guys in full suits & ties are taking up too much of the patient’s oxygen…..are they family?!!
    3 • Reply•Share ›

5. Donald comment have me choked up! :sup2:

Met a 4 doctor rush to give aide so it look like the 4th one tek the picture :ngakak :ngakak

Me cannot explain the shoes part : ngakak

Saran we have ambulances just that the insurance and drivers are classiest.

1. _________________________ u see tufton phone ina fi him hand like him tek a pic and realize seh him nuh ina it den tell dem fi tek it wid him in deh..tufton we see u :nerd

6. One wud tink dat medical doctor know better than fi put a shoes over di nose of a seizure patient. Dat is mi only explanation fi the shoes, it look like dem was America’s Next Top Models fans cuz dem smizing fi di camera.