JAMAICA POLITICS HEATING UP

5 thoughts on “JAMAICA POLITICS HEATING UP

1. So, my fellow Jamaicans, who are patriotic to the core…Unu notice that busha mongrel dem a dead-off?

Vaz daddy gone, and son displayed him unpatriotic heart when a foreign entity revoke him rights to dem country :ngakak

The busha chief justice dead and more a dem lef fi go. Dem thieving foreign wives and pickney dem only come bout to reap.

Me a watch the remainder of the plantocracy crumble…

Ramjam, what say you?

2. Phantom u too rass bad…if u was one a THE wife an pickney U woulda do same ting..DO NOT REJOICE OVA DEATH OF NO ONE

3. Yu lucky. Ole house a tumble down and is full time karma collect debts pon these plantation generations…birth or in-laws.

Dem nhame dem belly full while African great grands suffer pon curb side. Yu ever go pon dem IG and see much darkie inna dem pictures? You no see Vaz gyal dem school and live abroad and fly in like plane a taxi?!

4. Vaz is one of the most arrogant politician in Jamaica.These red kin people love Jamaica because dem can take advantage of the poor uneducated black people. but god naa sleep. A where vaz muma come from a THINK dem she a Puerto rican. BLACK JAMAICAN WOMAN NEVA GOOD ENOUGHT FI HIM DADDY MARRY.