IF THE PNP AINT THE MOST DESPICABLE

I DONT KNOW WHAT IS…WHAT IS WRONG WITH PEOPLE? PORTIA HOLD OUT FI ELECTIONS TILL SHE FEEL LIKE…FUS SHE CLAIM ANDREW FI APOLOGIZE FI SHE DEBATE……NOW DEM WILL CONSIDER DOING DEBATE IF ANDREW HOLNESS PRESENT? NO MAN THE PNP NEED FI GO SIDUNG NOW…ENOUGH
pnp_1

18 thoughts on “IF THE PNP AINT THE MOST DESPICABLE

1. Comrades don’t criticize their own party. Don’t fall victim to these labourites….they are nobody. We will decimate the Labourwrongs on February 25th, 2016!! Jamaica is PNP Country.
      #StepUpTheProgress

1. Unu is a set of fools. Portia brainwashed all a unu. She should do a debate with the opposition leader prior to the election. In other parts of the world, the leaders from all parties debate prior to their country’s election. This is foolishness, me shame fi Portia and har bird brain sheep.

1. Me say I neva dream a me country sliding so far dung a dutty. Jah know something drastically have fi go happen fi people wake up.
        Puppeteer pj de behind this rass cause Portia no verse pon certain tactics.

1. She refused to provide the citizens with her financial information, and now she’s refusing to debate with Holness. She just want to win and carry the country in a deeper ditch. She a crasses and she needs to step down now. Jamaicans can’t be so gullible and foolish to really elect this woman again. Andrew house a mad dem, but dem a keep everything about Portia private.

1. gangland politics. Thank god the youth dem nah buy into it and go kill off dem self and people…if nothing else a dat good me see (fingers cross) a gwan.
      Big up the thuggy thuggy dem whe say clothes and Hennessey ova dutty politicians whey nah dead fi nobody.
      Dem rob onu parents dem out of jobs, health and security which would a mek onu life grand!
      Instead fi dem pickney take plane like bus, well educated and a come fi tek wha left! Phuck politician problems!
      Onu go vote out de ole vampire dem! Rema, tivioli, jungle, grants pen, nannyville….onu nah fi vote fi one party. Dis dem diss onu when dem tell you how fi vote! How long onu ago bade inna bath pan fah? How long onu ago watch onu babies get less while fi dem own strive?
      Bun out a don by voting out him boss in a parliament!!!!!