DEN HOLNESS REALLY A BLOCK PEOPLE PAN SOCIAL MEDIA?

8 thoughts on “DEN HOLNESS REALLY A BLOCK PEOPLE PAN SOCIAL MEDIA?

1. Senda shut u rass! It’s about Andrew but u haffi call porsha name kmt when did porsha block anybody? Boy o boy always trying to justify slackness.. Big priminister a block people because u ask something weh him no like eh.

2. That’s the message they send to the public. But we don’t see the ones they send privately. Belive me you would block half of them for the things they send!

1. A see why yu get block :ngakak

Nuff a unu don’t have no decorum and ova pon the page a chat phuckry that unu nah do pon regular people page with high following cause dem followers would done unu wid out mercy.

Damn buttho behavior…dem fi find a way and phuck up unu personal accounts with all phone carriers.

1. Ca ca faaat cu ya! a which rock u crawl from unda come chat faaawt. Nothing can compare to weh porsha get a day time, a unu seh disgusting! can imagine how all fi u phone fi get f**k up? All fi u signal fi block permanently, U knw buttho behavior? That exactly is buttho behavior but me na expect better cause a unu seh buttho,dark and fool 😀

3. Serves the person right. Smaddy can really a follow Holness. The man is as exciting as watching paint dry. kmt.