WHAT CHUMP REALLY A SEH?

DEM KETCHIE WIFE WID DI TEEFING SPEECH AFTA SHE TELL DI PEOPLE DEM SEH SHE GET LIKKLE HELP AND DI SO CALLED PERSON WHEY HELP HAR WRITE DI SPEECH WRITE DIS?? IF DIS MAN EVA GET WITHIN AN INCH OF DI WHITEHOUSE IMAGINE ALL DI FOOLISHNESS WHEY A GUH HAPPEN

chump

12 thoughts on “WHAT CHUMP REALLY A SEH?

1. Mi talk already an Mi a go talk again those of us that can vote come election day please go out and vote….because at the end a di day we all a go feel it if dis degenerate family gets in the white house.

1. It counts!!!!!!!! It’s the ignorance of such a question that doesn’t count. When you can vote and sit back thinking your vote doesn’t count don’t be shock by the out come.

2. Meredith McIver yuh is ah dyam liaaard :marah How yuh mean yuh neva hear Mrs. First Lady Michelle Obama :bingung Den dat mean yuh even duncer dan chump wife cause even she hear it wid har copy bugger self. How yuh fi ah write speech fi people and nuh listen tuh GREAT speeches. Yuh knoe what…you and di chump dem deserve each other, cause unno teef and lie and das why unno nah guh reach ah White House fence much less in deh :travel

3. But she kept on insisting that is she wrote her own speech then a day later unno a guh come sey is this scapegoat Dweet?I always read n even my Granny told me the worst kind of lie is a White lie also known as Dry eye lie.

Meaning the person look Inna ur face n you n them know them a lie but them still look Inna ur eye n tell u the lie same speed.How can a man like that be entrusted with the most powerful office on earth?

4. Trump will not win… Its clear, he was just the right person to do this job an it worked… the other lying lady will win.. but don’t rejoice just yet cause everything that trump is saying will happen and more just under another impression… Sheeba a woman president lol y’all should be more afraid of her she has been well seasoned not even jerk nuh soak een suh. Yuh heard.

5. @Latty, u have a very strong point BUT, AND I SAY BUTTTTTT, SHE IS THE LESSER OF 2 EVILS IN MY VIEW…Where i do disagree wid u, THAT KKK LEADER TRUMP AND HIM FAMZ IS WALKING TRAIT INTO DI WHITE HOUSE INNA 2017… Di red necks want him and he will win, di bible a fulfill..

1. HC mi haffi disagree pon di part bout Chump ah guh occupy di White House. Dat dutty dawg nah guh win. Him might come close but hopes is di ooman ah guh win. Ah Bernie mi did ah bring, but di masses like di liard ooman. She gwine mop di floor wid him doe…

1. No one expected him to be a nominee but he there now. He’s got the hatemongers, then the hypocrite, conservatives who are more cultured hatemongers in the name of Christ, the senile senior citizens,uncle Toms,wanna be white chicos,apprentice fans,nene leaks and her horse teeth and omorosa f***g demons _-_–_- Antichrist anyone :hammer