SEPTEMBER SPREAD OF WMAGAZINE

0 thoughts on “SEPTEMBER SPREAD OF WMAGAZINE

1. NOBODY CAN TELL ME NOTHING ABOUT THIS WOMAN!!! NOBODY!!! :alay She is GORJ & anytime she dun with the singing she can model EASY!!!! :hope :hope

2. Pic one and two Rihanna looks devilish !
    That glare in d eyes is like a cocaine high glare.
    And WHY jmg tun tmz i thought is regular local celebs it representing…not constant shit bout fifty cents and mayweather and star news wah buss everywhere.
    Wah gwaan wit d local gossip?
    Example Amita Webb lef fi Wi Choice on her announcement yesterday.
    Did Asafa upgrade d child support$ cuz is only less than a year of college she complete.
    Wah is her new money maker? Clothing line ?

1. WELL, MET NUH GUH LUK FI SUSS, IT GET SEND IN. SOH IF YOU WAAN UPDATES AND SUSS AND DI SITE NAH POST UP TO YOUR SPEED, WE ELECT YOU FI DO DI FOOT WORK AND SEND IN DI SUSS…KMRT (YUH WELL WAAN KNO PPL BUSINESS)

1. TRUTH!! That likkle part she get in Titanic was a good look for her!! Yes….. ACTING!!! SINGING!!! MODELING!!! PHILANTROPHY TOO!!!

3. Met a u mek rihanna a get so hype eenuh lol from u start put her pan the pink wall she get extra.. Ishawna you no wan be like Rihanna? Work extra hard dwl

4. Net she neva usually hype so, from u start big her up she get velly hype.. me neva know a so jamaican powaful lol.. from she a get the jamaican approval nobody no hype like a she.

5. Me met meee? NO am very good.. Rihanna a read jmg she and her trini fren dem.. all nicki she a read jmg! So u can stay deh. Di whole a dem a dead fi the jamaican ppl approve a dem.. nicki she caah too push it.. cause she nuh know weh she stand.. she a try come out by talking we language but every time she say a line smaddy wap wap her she go sit down dwl.. the ppl dem a say low dat to rihanna nicki go do some more wuk mek we can approve u but fi now rihanna tek di cake

6. You TALK IT LIKE JOKE, BUT ITS TRUE DEM A READ IT.. DEM NA TRICK NO BODY. RIHANNA NEVER USUALLY GWAAN SO.. BUT FROM WHA DAY ME A WATCH HER FROM U START BIG HER UP.. ALL KAKA A READ TOO f