OSCAR PISTORIUS FIRED SHOTS ON HIS LEG STUMPS

0 thoughts on “OSCAR PISTORIUS FIRED SHOTS ON HIS LEG STUMPS

1. A beat down di door wid cricket bat den fired while pon stumps, a couldnt burglar in dere cuz dem woulda come out n done him wicked raas since him neva have on him blade fi run

Wicked raas, u is a next evil shit, no burglar neva in di bathroom or di 1st ting u woulda do is put on u legs so u can fight or flight. U can go confront burglar pon u stumps?!?!?! Whe u did plan fi do bite him ankles like dem lil poodle ankle biter dogs?

1. Tenk u Met!!!! Whe him waan say him nuh know har screams different from burglar?Go see him a run pon stumps??? A caan laff tedeh

1. ____________________________________________________________________ :ngakak him mek a big mistake dat is a all and there is no mistake in taking someone’s life him shoot har kaw him did upset n cannot take it back..prison fi him

1. LOL! Sorry, but mi never like this man from him chest get high and insist that he runs with the “able bodied”. It was like he didn’t want to represent the less than able bodied and thought that he was better than him.
      This man hates the fact that he hasn’t got legs. He hasn’t accepted that with any amount of grace.

2. A beat down di door wid cricket bat den fired while pon stumps, a couldnt burglar in dere cuz dem woulda come out n done him wicked raas since him neva have on him blade fi run

Wicked raas, u is a next evil shit, no burglar neva in di bathroom or di 1st ting u woulda do is put on u legs so u can fight or flight. U can go confront burglar pon u stumps?!?!?! Whe u did plan fi do bite him ankles like dem lil poodle ankle biter dogs???