MI NUH KNOW FI UNNO ENO & FI KIM KARDASHIAN SHE

But fi me this is not cute..Kim herself is a dummy so mi really nuh expect her fi see anything wrong wid it…Kanye him is a fool made so by ritual..but where are the parents of these children though?? Crotch grabbing is something to be celebrated now??Is it a status quo?
notcute-Optimized

0 thoughts on “MI NUH KNOW FI UNNO ENO & FI KIM KARDASHIAN SHE

1. Of all the people for your young prince and princess to emulate, these ratchets choose a porn star and an obnoxious bisexual rapper.

1. he is not even obnoxious he is a total idiot..anytime mi hear him talk I wonder how people eee sidung and listen to him because he is such a fool it unbelievable .him mentally off

2. Mawnin Shani and the crew :kiss dis early and foxy mash mi up
      ___________________________________________________ :ngakak

2. Met can you please change this new pink background color , i dont know if is just me but it is so bright on my computer , almost blinding

3. It was a kids celebrity look alike party in Philly (on the american scene).. It got back to Kim and she posted it. I see nothing wrong with it. They kilt it so bad it circulated the net and got alof of attention

4. Dem seh one fool makes many…but dis ah more like two fools make too dyam many. Di parents dem lame is ah shame…..cah there is not one ting cute bout dis. Sorry set.

5. Some ppl really full a double standards eh man??? Dem nuh waan fi dem daughter to be featured on fi dem keeping up wid d Kardashian reality series, but dem waan post up other ppl kids photo pan social media, although it can be argued that it was uploaded from d internet. Dem waan shelter fi dem pickney and over expose smaddy else own. two twos from dis yuh si dem likkle pickney yah a star inna fi dem owna porno, this is what is wrong with d world, ur child is worth protecting but another man’s child is not???