ISTAYGRAAAAYME IS TURNT UP..AMBER ROSE VS DI KARDASHIANS VS WIZ KHALIFA AND MOTHER

AMBER IS MY B@# I LOVE HAR BAD BAD….SHE DO DEM UP UP IT NICE !!
MI NUH KNOW HOOOOOWW DEM A GIVE DI KARDASHIWHORE DEM RATINGS BECAUSE DEM DI MOTHER TO DI SUCKING A WHORE STR8….MI RATE AMBER…U CAN BE A STRIPPER AND NOT A HOE BUT DEM A WHORE FROM CONCEPTION
http://instagram.com/p/zLPf6WF7xd/
http://instagram.com/p/zLXbJJF7w7/
unnamed-3
Screen Shot 2015-02-16 at 3.47.50 PM
Screen Shot 2015-02-16 at 3.49.33 PM
Screen Shot 2015-02-16 at 3.51.03 PM
Screen Shot 2015-02-16 at 3.51.18 PM
Screen Shot 2015-02-16 at 3.57.58 PM
Screen Shot 2015-02-16 at 4.00.00 PM
Screen Shot 2015-02-16 at 4.12.04 PM
Screen Shot 2015-02-16 at 4.12.49 PM
IMG_110900435290543-Optimized
Screen Shot 2015-02-16 at 4.31.46 PM-Optimized
MI DOE LIKE WIZ KHALIFA MOTHER SHE TOO NUFF AN OUT OF ORDER OLD WOMAN DONT KNOW HER PLACE
Screen Shot 2015-02-16 at 4.20.53 PM-Optimized

0 thoughts on “ISTAYGRAAAAYME IS TURNT UP..AMBER ROSE VS DI KARDASHIANS VS WIZ KHALIFA AND MOTHER

1. Amber winning dwrcl kill dem all and done muma one man army a beat dem bad…team amber all day fi dis yah no sah she shut dem rite down
    Outclear muma :ngakak
    (Simplicity soon sign in)

2. What did she say thou met? I like kardashians but I love Amber . Them too deadly because on the show a China them did have a give them pole lessons yet make the lil gyal go take her man. They were friends with her them too deadly. How much young man deh road her age too. And if China so bad why did u want your daughter / sister to have her left overs. Them must gweh

1. Amber mussy seh she huh approve bout tyga and the little one and a desso it start but dem never under no government from get go. Out of control household . Whey di father is a bitch and the mother is a whore. A time someone blast dem dysfunctional ass. They will say they are making money but it is sad what people really look up today. They shouldn’t get any spotlight ..Real cracker trash

3. Kartrashons are true definition of white trash I can’t believe so much black women look to these whores as role models. They’re role models as being the biggest thots n kanye me lose offa him big time ah try push whoring dysfunctional whore he turn into a wife to the public

1. Yep, middle eastern don’t even want to associate with them. Most of their fan base a black chick who emulate them on social media.

4. Im with khloe on this one.. this whole thing started when amber did an interview with 105.1 and said Kylie needs to sit down and go to bed, no 17 yr old should be f**king a 25 yr old man.. But it’s alright when she was 17 popping it and f**kin these niggas out here, amber had a wilder life at 17 than most of these kids out here.. She’s frm south philly streets.. Hypocritical..

1. Khole has to go sit down she herself said 14 sleeping with 18 yr old makes her sick. The truth a di truth no need to be upset about it than to sit down because Amber wasnt telling no lie. To date fi dem hoe card have more checks than Amber , Philly streets or not

1. When people ask bout Tyga dem did too shame fi admit it and Tyga lie bout him grow up with her n wouldn’t do that. Amber mek dem know she did haffi whore fi har family and since dem big sister a whore fi di two a dem what is her reason to be out there so early? Dem a natural born whore from mumma to suckling

2. Amber and China is friend….so it’s only logic she’s going t defend her. People have all shit about khole and the other fame hoes but they kept quiet. Why go after Amber? Her sister act like she grown so she can defend herself.

5. Amber said ntn wrong she was ask a question nd answered it jus as…..even if Amber did a phuck big msn at 17 it wasn’t in the public eyes and if a did a next man him wuda deh jail why tyga free??????
    Dst lil gal has no bizniz phuck’n a grown man a cuda neva money cuz de family show bringing in cash Amber a cum from the slum but living it up
    (Simplicity soon sign in)

6. Not becaz she is from South Philly mean she bad. Khloe will knock out Amber and har cellulites. The family is known for taking away ppl man so why China go nough up herself. A tv China did frighten fa she luddi. You notice how Beyonce keeps the little sisters away from har man. China is a idiot. Any girl who luv friend ppl and take their man, you stay far from them.

7. Whores calling each other whores Lol hypothetical… She was whoring at the tender age too so hush Ur mouth amber..

8. A pot a cuss kettle yah suh? cuz amber a di same ting suh she nuh inna nuh position fi judge, she all over di net naked a skin out har punny jus like Kim, leave di judging to di ppl who have Neva lived dat life, if you a strip from yuh 15 you was f**kin grown ass man too, u can’t tell me u did a strip at 15 and wasn’t f**kin older man GTFOH, am sure yuh can find strippa weh nuh sell dem punny but dats very FEW, di kardashian thrive off publicity good are bad, amber jus a lean pon dem fi relevancy rite now and at di sametime help raise fi dem appearance fee, suh it’s a win win fi both sides cuz ppl a guh follow it up, if all it takes was verbal attacks fi tear dem down dem wudda bin crumble cuz dem get dat every minute a every day lol

9. Met why Reggie inna dis mixup doe? :ngakak him mud glad him escape dat family. Look pan Bruce , dem emasculate to the point where him want a puzzy to.

1. Reggie is and will always be Kim K. weak spot cause him dump ar run guh wife nex gal, suh him ah follow Amber fe jook an try disturve Kim nerves :hammer :hammer

1. I’ve never seen the kardashean (sp) show, but from what I read he’s the love of her life. Yep, didn’t Amber slept with Reggie when she found out Kanye cheated on her with Kim?

1. Okay……what a ting. Amber can handle dis battle by har self. Wiz look so damn disgusting…I don’t want to know what him mama an daddy look like.

2. I dislike the kardashian’s they think that because they have money they can go about doing whatever.. And is only the stupid black men fall for them. Look what khole she did to Lamar? When the man dem money finish dem move on to the next.. I like how china deal with it she Dont even look. She And amber will have the last laugh wait until them done with him. Kim only a hear web kanye say because him money nuh done yet and camera still a flick pan dem when dem go out..

10. Amber bad fi teck dem all on, one man army dat. All a dem Kartrashians fi guh rest cause all a dem rise up off a di one sista pusc. If it was not for di one sista front, knees, and mout nuhbaddy would know who dem be. At least di likkle one branch out and a meck summen fi harself off a di modelling. I would never act like mi head eena sky if mi know mi owe all mi wealth and fame to mi sista undaneat.

11. Unnu move unnu @$#*@#!*#$! Mi want unnu bring di big man weh Amber did ah tek at 15 coke show me, di rest ah Philly and di world! Amber did what she had to for her mom, and that was swing pon di pole and shake her ass, pack her shit up and head back home to her mother! Yessss, Amber was a stripper, but NEVER a hoe!!!!! And that’s straight #FINACTS! She only referred to herself as a hoe because she knows that ppl are gonna classify her as such because of her past as a stripper. So if you come from a place where simply put, it’s either selling yuh crotch, dealing drugs, taking drugs, an early grave, and shaking your ass is the only way out the Amber will be that little hoe to support her mom, to ENSURE that they don’t end up homeless or much much worse. NONE ah unnu including di dutty, nawsy, fu@k our Kardashian slut nuh know NUTTEN bout Amber! If Amber was such a “whore” the mad man wudda NEVER pull up to her job and fly her out fi him robocop video, and HENG on ti pu$$yclaat like a parasite inna har bombo, suh dat she never left LA til 2 years after…..Unnu fi memba seh ah unnu idol dem SETTTTTTTT IT *Angela Striker voice* when it come on to wifing a hoe, back inna Amber days NOOOOO man was being caught dead or alive wid nuh dunn out, fu@k out, talentless whore. Dem is a set ah dirty DOGS! They were “FRIENDS” with Blake China! Mi HAAAAAAAAAAAATE dem and anyone and everyone who idolize them!

12. why dem nuh just be friends…both cut from same fabric…they cud go back and forth all day about who is a bigger ho…will not take from the fact that both a dem a ho…hall of famers too..