GABBY SAY SHE IS HER OWN BIG WOMAN!

0 thoughts on “GABBY SAY SHE IS HER OWN BIG WOMAN!

1. What can I say other than same so? Gwaan tru gabby, yuh confidence tun up, up, up, up. I guess the marriage helped you find your voice.

2. Gabby, we have all taken selfie nudies, suh ano nutten my girl *skin cool and pretty*…moving right along…Metty, Gabby have some good yawdy linkage; she ah one ah wi..

1. How so? Never hear bout dis before.
      A really wah a gwan? How di site a tell mi a post too quickly and dis is mi first comment..kmt

3. A hope a same suh she dance to the tune of har own song to, when this man move on to him next conquest to. Mi nuh know y some woman think d man a guh treat dem any different than the woman who was before dem. Pay keen attention to the how d man treat d woman who was before u, because those r the same shoes yuh steppiing into. It doesnt matter how, educated, rich or beautiful u r, the same knife weh stick sheep, we stick goat… some woman think they are d 1 who will change d man, but truth be told only that man alone can change himself!!!!