DIDDY CALLS OUT OBAMA AND ONE MORE SHOOTING IN FERGUSON

10599658_10152225487745496_3760435827898253157_n
CLICK HERE
ST. LOUIS – One man is dead after an officer-involved shooting in north St. Louis.
The shooting happened near Riverview Boulevard and McLaran Avenue. St. Louis Police Chief Sam Dotson says the suspect pulled a knife on a 6th District officer. No police officers were injured.
The suspect was pronounced dead at the scene, which is located approximately four miles from the unrest in Ferguson.
Within an hour of the shooting, a crowd had gathered in the area.
NewsChannel 5 has a crew at the scene. This story will be updated as information becomes available.

0 thoughts on “DIDDY CALLS OUT OBAMA AND ONE MORE SHOOTING IN FERGUSON

1. It doesn’t state if it’s a black man, but seeing that it’s hunting season on black men, I wouldn’t doubt it. Until we stop being pussies and start shooting back, nothing will change.

2. Di one ditsy Diddy fi larn some mannas and respect, Ditty u and Pres.Obama a parrie? even suh u address im as President innah public, a dats why dis wurl will nevah be bettah errybody, especially rich black men lakkah Diddy giddy,demand respect but nuh want to give it back. All lakkah him now, who fi deh show di people who deh idolize him and di yung’uns dem wah a come up di simplest form ah respect a du dis? wah dem expect? and den dem sed one a guh round a chat and run up dem mouth bout dis, dat and tarrah it not. Everything else innah dis wurl haffi begin someweh and basic mannahs wuddah carry us such a far way. smdh..unu fi rass du bettah all lakkah im suh just get mi mad wid im tug behaviour im rich and all but im still stug innah di ill bred and ill mannered behaviour and deh wi wondah why some of our young black men and women turn out di way dem tun out.
    Yes mi know seh di mom and paps responsible fi dem kids and dem growth/behaviour but di fact still remain seh some kids especially dem wah nuh hab none will look to these fools for guidance..old fart

1. Lol @ Foxy, dat is mi irritation wid giddy Diddy and him video bout “Obama, dese u people” like is him parrie im deh chat to. I can’t stan dat likkle tight pants crotches ill mannered young ole man.

3. Di time dem dideh a march and chant and loot, it betta dem stop patronize di places of business and enriching di ppl who hate dem di most. It betta dem did plan a month of not buying anything from any proprietor who is not black, then they would make a real statement. But di sed one dem a run up and march anna chat pon social media a dem sed one gone a Barneys and a pose off eena di brands dem, u caan even find dem eena one Tracey Reese or Kara Saun frack, nopes, a white brand to dem ting. Dem eena Starbucks a order, dem gone a Europe pon vacay, cause weh di black ppl dem deh too local fi dem. Some a dem not even waan deal wid di ooman a dem race, but when reality teck dem arse and dem siseh marrying white nuh protect dem, dem stawt roll up dem mout..Dem is nutten but a bunch fake fawts.

4. U know everything happen dem deh pon the president case Weh oonu want him fi do use him body fi shield. U diddy oonu no claim sey oonu a di shit y u a u entourage no go down deh go talk to di people dem. u diddy u mouth long lacka shovel shark leave the president Mek him enjoy him vacation we all know the president a the most compassionate person u can ever come across. No care how him do is like him Neva do GWEY. Sail u yatch down deh tell them fi come have a jolly time with u and let their b peace.