DI GAME TUN JAMAICAN NOW?

View this post on Instagram

To whom it may concern: mi nah ramp wid di bumboclatt rap bwoy dem, 'specially wid a waste man dat wear dry up counterfeit locks & hav big lip like a one gyals swell up pomms dat di catch a herpes. But be'cuz mi juss a feel well & blessed today, mi a guh share some words of wisdom … Stop catch up wid di bad mind people dem, take heed & recognize when Jah bless yuh wid a good 'ooman (Tammy). Swallow yuh pride and use all di goodness life has blessed you with to go and catch her back! Be'cuz truss when mi seh! Yuh nah whan di bad man tingz. My Yute, yuh nah whan dis yah… Back to da positive vibrations, may Jah Bless yuh on your journey. Man dem fi seh, BLACK LIVES MATTER!!!! Yah Dun Know!

A post shared by The Game (@losangelesconfidential) on

losangelesconfidentialTo whom it may concern: mi nah ramp wid di bumboclatt rap bwoy dem, ‘specially wid a waste man dat wear dry up counterfeit locks & hav big lip like a one gyals swell up pomms dat di catch a herpes.
But be’cuz mi juss a feel well & blessed today, mi a guh share some words of wisdom … Stop catch up wid di bad mind people dem, take heed & recognize when Jah bless yuh wid a good ‘ooman (Tammy). Swallow yuh pride and use all di goodness life has blessed you with to go and catch her back! Be’cuz truss when mi seh! Yuh nah whan di bad man tingz. My Yute, yuh nah whan dis yah…
Back to da positive vibrations, may Jah Bless yuh on your journey. Man dem fi seh, BLACK LIVES MATTER!!!! Yah Dun Know!

16 thoughts on “DI GAME TUN JAMAICAN NOW?

1. mi seh the way him lean back him head and tilt like a real gold teeth one teeth don dargon :ngakak :ngakak :ngakak

mi seh our language is a beautiful thing i tell yuh,why wakafalka guh bada de man nerves fah,tammy waan big hood suh she guh look pon the man page and a tek it in him pics

1. I saw an interview he did a while back where he said his stepfather is Jamaican and was the one who introduced him to reggae/dancehall music…he probably picked up the dialect from him as well

2. @ Latty Big hood dat DON’ T know how to work it in d hole is a waste of time love ,
    Coming like yuh rowing hard without rocking d boat.

Some man when dem cocky too big and long, just cyant navigate … Dem ting heavy, like wet , rubber boots. .
    – – – – –
    @Game, yuh game weak. Neva put yuh head on a block fi a whore . Is he and who ah war?

3. :ngakak waste man dat wear dry up counterfeit locks & have big lip like a one gyals swell up pomms dat di catch a herpes. :ngakak :ngakak. Mon mi gone nuttin else fi seh.

4. I’m confused game is not mentioned in that post that’s wacka flaka they talking about he with Tammy

5. Wacka wack as phuck! And Him bitch bark a lot like a phucking chuwahwaha!

Game go sit yu ass down! Another self hating negro. Still await fi see you give dark skin females props…nah hold up!…phuck you same way we good mah n!&&a :sup2:

6. But Lawd dem nu easy. I must say the writing part is on point unlike dat other fool drake. Dis one understand how to put A and B together. The dry up lock and big lip part was the death of mi. I laugh till my belly hurt mi.

7. He didn’t pick up nothing from no step father if he did why not use it long time ago if it was a dialect he was use too… He had someone that is Jamaican write this little speech for him… I just don’t like when people go out their way to live a life that Jamaican lives, be yourself and just love the culture but don’t change your whole way of living that is crazy, now the only people I would excuse is someone who family is Jamaican that is the only way I would be cool with it..

1. We just saw 2-3 minutes of a video clip out f a whole day. How is that trying to live our lives? He was having a light moment and let’s be clear, our culture is pretty awesome. A light moment, not a Jamaican copy cat…no big deal….