NO WE DONT WANT THAT TEA

GI WE HOT CHOCOLATE IF UNO HAVE IT KAWS DIS IS THAT IS…..DIDNT KIMTRASHIAN DUS HAVE BABY DOE?? THESE PEOPLE LIVEEEEE FOR IT. KIM KNOW WIZ ABOUT TO LET IT LOOSE PAN KANYE..IM WAITING FI SEE WHAT WIZ MADDA GOING TO SAY THIS MORNING
TEA-Optimized

10 thoughts on “NO WE DONT WANT THAT TEA

1. Heheheee a want pissssssss, a yesterday mi a read weh Wiz a perform a one concert and him put up di nasty video wid Kimtrash and Rayj. Dutty Kanye realize seh him can’t manage Wiz and Amber suh now him apologize them and send him woman fi guh fren Amber….

1. Kim a do everything fi protect her children from the nastiness. All dis tell mi seh is dat Amber hab some serious dirt pon Mr. West. So serious wife haffi a run guh quash it wid former ooman weh dem claim dem betta dan. You nuh see smoke widdout fire.
        Tenk goodness mi a no-name smaddy and when mi did a do mi dirt no social media was around. All who a run fi fame betta memba dem history.

1. A true met,him figet seh Amber have a whole heap a dirt pon him, suh as she start him hurry up and guh delete weh him did write and send apology before it get out of hand, him dog mouth always get him in a problem, he’s one selfish piece of shit…mi can’t stand him to, next Amber so start be one a dem regular pon di Kimtrashian show

2. We shall saw…Di one line amber drop silence him and he was going on and on and on…..wiz neva even a ansa back…Dat sick head

2. Ok now what so ever happen after dis she damn well deserve. Mind u this was the same women who told her “husband” to tek 20 bath before sleeping with her because he was with miss Amber rose. So gwan ya next u see miss pamper batty run in n friend up the 18 year old child good luck n all the best