HAPPY BIRTHDAY TO SEAN KINGSTON………..WID DI STICK A BUTTA PAN DI RICE N PEAS

0 thoughts on “HAPPY BIRTHDAY TO SEAN KINGSTON………..WID DI STICK A BUTTA PAN DI RICE N PEAS

1. MET!! don’t you see the lady say is him ‘cheat day’, lolollllllllll
    Damn butta pon the rice like an after thought 🙂
    P.S. people please to “clean” de rice…ie, take out the thyme tick, whole peppa and slimmy scallion when rice settle!

2. Morning PP n Metsy blessings
    Y Janice food alwayssssss full a butta so a no DI fuss pot me see she post wid the butta just a float pon di top so Janice a u MECK di likkle boy belly big so enuh kmt

3. Janice food will give ppl high cholesterol & clog artery . Everything suppose to cook out before the rice add ‘ wey the butter for god knows plus coconut milk calories .

4. Not one sprig a thyme or a likkle piece a ginga inna da curry goat deh. a wha she use fi season fi har food? Powda seasoning? dat oxtail look dry and oily sah. mi cyaa cross dat deh red rice cause from mi bawn mi neva see dat yet. Sometimes when i have no more real butter fi mi white rice i actually use coconut milk instead and it’s perfect.

5. The butter should a been melt out long time when the seasoning them a boil. Not when the f**king rice done cook. Yuh see dem butter belly in front dem?

6. di whole a unnu can come kiss out mi raas…..when mi deh a bloodklaat italy a siddung pon base as di only yardie in sight fi about a good 100 square miles mi woulda dead fi look pon a picture like dis much less get likkle fi nyam……mi not even woulda ask fi plate from her….mi want di dutch pot cover ……

7. Happy Birthday Sean. Hope you have a good day, mi know all a unno a peep ova yah. Hope she baked a fruit cake feem, dat a di real cheat.

8. The food doesnt look terrible and some people use butter in them rice and peas instead of coconut milk when i forget to buy coconut milk and me tired i use a stick of butter and when me figet fi buy green scotch bonnet i use black pepper to substitute and it taste damn good too … but as someone said the butter shouldve been melted before the rice go in the pot. My mum always tell me when the season them boil up together then you put the rice in and turn down the pot .. IDK whats mama kingston excuse fi d butter after the fact lol.