STAND BY YUH MAN ………..TAMMY ……A MEAN SHELLY

0 thoughts on “STAND BY YUH MAN ………..TAMMY ……A MEAN SHELLY

1. Aftanoon, Met. This woman aint got nothing about her. What a whoring liad! And Kartel nah luk pon shi.
    Mi waan fight har, yussi!

1. Notice de gal say ‘lizardS’…so de human life to her is that of mere lizards. She have a karma fi blow har way.

2. Stockholm Syndrome is a real thing. I couldn’t lie for somebody who doesn’t show me any respect (not that lying is good anyway) to the point that it could have me hauled into a police station.
    hasn’t this “lady” got a contentious domestic life to look bout? Whappen to shi and shi white soon to be ex husban?

3. She better pray the video them with her no get leak cause a di kids it ago affect the most.. Shame on you shelly ann you know me did think you have likkle bit a sense kmft

1. It fi get leak now

Me really don’t factor in de pickney dem cause inna fi har case SHE NEED TO BE DISGRACED NOW. Pickney dem have years fi reach adulthood and deal wid it!

4. Exactly Steve Kartel got life sentence at least his family can see him… As for Clive is family won’t ever see him again…Cause they give him a death sentence. Kartel dem hold court and they was the judge, juror and prosecutor at Clive hearing. Kmt Shelly u will get yours.

5. Money really cant buy class, damn low life BITCH. Just tru she get 2 careless f**k from d man weh tun har inna idiot she feel too seh dat mek har smaddy and a tek up fi d man although she well and know seh him guilty as f**k. All she fi thank God fi Digicel cauz tru she get a likkle wuk deh when dem just launch a Jamaica and use har pussy and colour fi work har way up d ranks and start mek 2 cents tru she deh deh long time, she feel hype and important lke she a smaddy, cauz she nuh have nuh damn education I think all she got is a likkle Associate degree, and a gwaan like nuh f**k put har weh she deh. She f**k off all d artiste dem weh a ambassador fi Digicel, she goodly all a f**k Kitty to. All she fi thank God seh she nuh black eh nuh cauz she would an zugly nuh bloodclaat, it hot mi fi d gal yuh si. (Mi nuh have nothing personal wid she or har complexion, cauz I too is of a fair complexion, but she gwaan too much just tru, she brown, n kartel did a f**k har and tru she wuk a Digicel man. If Digicel never come a Jamaica mi nuh know weh d f**k she would an do, cauz kartel wouldnt even see she…..Yes Shelly Ann yuh can send d big bad kitty over here fi come cuss mi now, like how yuh mek she cuss d woman weh yuh husband guh look, cuaz I would would an certainly dun u and she.

1. Valid point that she sleep her way up and that (with the mentality of many Jamaicans, which you went on to display) she was able to used her lighter complexion to run up the ladder.

However the she lucky she “not black” comment nuh Mel it at all!
      What is she then? She is Black, she just of a lighter complexion.
      Negroid aka Black #AIN’T NO RACE NAME BROWN.
      We segregate our own selves when we think and spout s hit lime that.
      Btw being Jamaican I do know why you used that phrase, but truth is Black or Brown we the same race (at the end of the day whites and others enslaved & rape out the whole a we and continue to want to call all of us the N word)!

If she would be ugly Black (I guess you mean of Dark Complexion) then she nuh must already be ugly – UGLY AND LIGHT IS POSSIBLE (IN FACT SHE PROBABLY LOOK BETTER WITH ‘BLACK’ SKIN) Kmt BLACK/DARK SKIN NUH MEK PEOPLE UGLY…We get freed from plantation many many decades ago, yet so many people’s mind cant leave from there.

Calling Obara Meji!…We in need of some self loving Black people round here.

1. Any your point is, was that even necessary. Calm down please….Hello yuh a read too deep, and point of information mi proud a mi African heritage, Mi Black and Proud!!!! (singing I am a lioness…….. A lioness inna d jungle, I am a roaring lioness….. A lioness inna d jungle) Black is beauty, Black History Month!!! There you have it, a nuh mi alone seh black. Sorry if I said something to offend you, And yuh nuh affi carry mi guh a principal office fi seh dat; All Im saying is she dont look as good as how she portray harself to be, and she keep using har colour as a way to elevate harself or tru she is of a lighter complexion she feel to seh she better than people (I heard that from some of her co-workers and peers) sorry if I offended anyone when I said d word black (never know seh me not suppose to use it, am I d only person on here who ever said black????) It was just an honest mistake!!!! And dont try teach me no lesson bout self loving black people because every living thing in my being stands for and embodies that. Look how much time unno seh white ppl, nuh Caucasian a d correct word nobody did call unuh out fi dat. Dont try mek mi out to self hating black like Kartel or Micheal Jackson, I can identify and stand with Marcus Garvey, Paul Bogle, Nanny, Martin Luther King, Nelson Mandela, Rosa Parks We are humans we are all prone to mistakes, I meant nothing personal when I used d word black, I am not a racist, I am a PROUD BLACK WOMAN and i trust that Metty and my other fellow Metters know that…. You are d one who need to free yourself from mental slavery and dont be so quick to judge ppl next time, How dare you accuse me???!!!!!. Why yuh calling Obara on me, yuh need other ppl to handle your business for you???? Sorry to burst your bubble sweetie, but I dont need a lesson on Black History month and self love, because Im proud of my ancestors and Im an advocate for my Mother Land Africa. If sinting did invent weh mi could an darken my skin a would an surely use it or swap complexion wid some a dem ppl deh weh a bleach out dem good good colour. I know all aboBout yuh a run guh call Obara pan mi, Obara know seh I meant nothing by that me never use it wid nuh never connotation. Mi just a seh she gwaan like she better than ppl from d little I heard of her thats all and you Ms. Know it all try to make a mountain out of a molehill. Yuh can please some of the ppl some of the time, some of the ppl all of the time, but yuh cant please ALL OF THE PPL ALL OF THE TIME. Im open to correction and criticism but DONT come at me like that again BECAUSE iM NOT A RACIST some of d ppl in my life who I love d most r of a darker complexion, so dont try to give anybody the impression that I am, plz dont manipulate and twist what I said Bout ppl mind cant leave plantation, how dare you!!!!!!!! Im a proud descendant of d Motherland Africa (* singing Africa Unite)

2. Oh please, Nuff brown skin people Do LOOK BETTER LIGHT and nuff dark skin people LOOK BETTER DARK.

Me dark and if me was light skin me beauty would not be highlighted it would look washout…vice versa fi me light skin sisters.

Onedrop chat whey you want yah. Cause dem same one chat bout black monkey and red monkey off de air. Me class anything, age and genda.

1. But Phantom yuh know seh mi honestly never mean nothing by it though, mi just a seh she gwine like she better than ppl and dem tek it out a proportion and start gi mi a lesson inna self love and emancipation and independence and Black History month. Trust mi dah comment deh blindside mi, mi never know seh smaddy would an interpret it fi mean that and accuse mi of lacking self love and being a racist, I am far from being that, anybody who knows me knows that I love all living things great and small, and mi advocate and fight fi d voiceless, motherless, fatherless, love mi neighbor as miself and I have great respect for he she and d old lady. Im that person who believe that all men are equal, mi nuh think mi better than nobody and mi nuh think nobody better than me, mi feel seh yuh nuh too big fi learn something and even a child can teach u something. I believe in being good to d ppl yuh pass on yuh way up cauz a d very same ppl yuh aguh pass pan yuh way down, and to be accused of being something more so someone Im not is just unbelievable. U r wrong about me Anonymous 2:25, I am not a racist Im a far so very far from that, what I am guilty of was not thinking/being mindful of what I typed. Once again sorry for any inconvenience caused, mi nuh too big fi seh sorry, and MIX UP MISTY, roach nuh business inna cock fight yuh hear!!!!!! So gwaan in Jesus name yuh hear

1. Yu nu need fi explain too much to dem. dem same one nu tap bun off dem kin color cause it nu good enough. All da big head gal whey de topic is about…Ironically …lol. look like a she is a rubba, she phuck a class 1 rubba and married to a white man….lolol.

Since me DARK SKIN mek me say it fi yu ” Dat big head gal would a ugly bad if she did dark skin” Dark skin people and Big head don’t look good a tall. When onu brown kin fi some reason it blend in wid onu hairline…ugly still but nu so pronounce!

2. You sound just as fool fool as person you dissing. Your two statement “se har pussy and colour fi work har way up ” and “All she fi thank God seh she nuh black eh nuh cauz she would an zugly nuh bloodclaat”. let me know say you think being black is something bad.

1. But kiss mi neck back watch pot a call kettle black. A who d f**k you??? A and B was having a conversation see yourself out fi mi nuh, plz and thanks….Mi never did a diss nobody I was just trying to make my self clear, that her interpretation of what I said was incorrect, and mi never mean nothing by it. And I dont give a rats ass about what u think, because you are the biggest JACKASS, BOOTU fi see 2 (badwud badwud) fool a reason and jump inna it wid yuh sensible self. DAMN BELLVUE PATIENT, YUH SEE 2 FOOL A CUSS WEH YUH COME JOIN IT FAH DAT NUH MEK 3 NOW INCLUDING YOU!!!!

1. WATCH YAH!!!!!!!!! MI ALL WRITE SEE AND A C MI FI WRITE A TRUE MI PROMISE METTY YESSIDAY SEH A WOULD AN BEHAVE MISELF ENUH

2. Onedrop, a distraction dem. Dem come fi distract from the ‘meat’ a de posting…a could all marshmellow kitty fi all we know mek de complexion a boda “her”. Talk bout the bitch being fat and see wha response yu get….DWLNNNNNNNNNNNNNN

1. Mi a wonder if a jus fi show because dem seh when she get har page from di boss di way she did a gwaan how she a bad gyal and she have har badman a prison if world boss know who she be………so mi a wonder why she a put on dis yere public show :nerd

2. Phantom mek d 1 Kitty she stay deh cauz smaddy tell mi seh all she Shelly Ann mek fun a to bout har weight behind har back, she mussi think a good smaddy!!!! Yuh see how Shelly love gym……..hmmm yuh never see smoke widout fire. Firrrrrreeee pan unuh!!!!! she only friend har fi she trace ppl fi har, cauz har back broad (Literally and Physically and ever other else ally). D 1 kitty she, betta change har name to Bully, cauz she gwaan like she a Bull Buck and Duppy Conquer cauz in all my years mi never see nuh puss look so yet!!!! A muss dem fi true cauz mi nuh know how dem so hot fi mi, and a nuh mi mek di judge sentence har man/friend man to life in prison, kmt

3. mi doe waa trace dem oooooooooooooooo because all like shelly suh she shudda curl up like when shutta draw dem stomach too strong because kartel fi some reason look like him smell raw to mi and is not sake a di bleach

4. back to kitty but she shudden mek fun a kitty because kitty may bigger but she stay better dan har dem nuh have no character

5. @ Metty a nuff bad man she send on d front pan fi true, and she finance dem wid har white man money(a hope nobody nuh come buss mi head yah now tru mi seh white man eh nuh, cauz mi know how unuh stay) so har organization and backitive big so their might be some truth to dah story deh, so a heard misses, nuh quote mi pan it doa cauz a never from d horses mouth mi get it… :nerd

6. mi hear di tings man mi hear….dem seh a suh she gwaan n call dis and call dat but all some a dem need a vault dem inside dead and dem body dead it jus a walk roun a look a place of rest…..dem and dem fren dem tek out di whole a jamaica dancehall both ooman and man :tkp

7. Mi bombo dem kitty eat kitty rawssssse I don’t need no bike nopes legs don’t fail me nowwwwwwwwww (big up Pikky miss u lots) :ngacir: :ngacir: :ngacir: :ngacir: :ngacir: :ngacir: :ngacir:

8. Metty before I go, I have a question to ask; a nuh di Original Anonymous dat a 2:25 weh use to comment in d earlier days, because dem ppl deh a foundation ppl enuh, and I would be so disappointed with miself if a d original Anonymous dat me have a difference of opinion wid earlier, cauz mi always admire she n Simpli and Tawkchuet and Obs , Phantom, Cc Real London Lundun Obara Sketel bam Kgn 13, Willie etc reasoning ability and intellegence cauz mi look up to dem ppl deh like mi look up to mi elders trust mi, jah know, check d IP add n tell mi yuh hear mumma??? Plz and thanks

9. Nuh dats y mi seh d gal nuh have nothing bout har man, cauz when it come to Kitty she shouldnt be d one fi do dat. Kitty have a loud mouth eh nuh, and braaaling, but d girl educated and ever put harself 2gether an look propa. All d 1 Ann Marie Vaz try nuh bother think she is fi har friend more like har frenemy. When mi reach home mi finish up weh mi left off yah! Good evening yah genkkle ppl!

10. It dis fi dismankle Metty cauz dem a giggy giggy luaffy lauffy in front dem face and a chat like parrot kartel behind dem one a nedda. what a boy can chat, him a whistle like a peanut cart and a sing like a nightingale pan d voice note dem

1. bout before yu go…lolol. Yu know dem soon creep back in when yu gone do yu friday evening things….lol.

6. *negative connotation* just correction myself before smaddy read into wah mi nuh seh fi mean wah mi nuh seh, otay (*roll eyes)

7. *correcting* kmt any more error deh deh mek it tan yah mi nah correct nothing else. mi think unuh get d jist a wah mi a try seh.

8. Pon di Miss Kitty topic, onoo nuh hear sey she get rob Wednesday. Dem bruck inna har vehicle some where near Stadium n teef out hundreds of thousands of dollars whe she go bank go drawwww. She sey shi did see di man whe do it but shi neva fid a too penny him. U hear nuttin pon it Metty?

1. no sahhhhhhhhhhhh den is where in har vehicle she did have it n dem find it…and no alarm pan di car?

1. Metty, she sey alarm did dey on it,somehow dem disable it, bruck out di back glass n tief what she sey is hundreds of thousands of dollars, she wont sey di exact amout, she all neva com a work di day (Wednesday) n Thursday she done dem n sey how she wrap up har head n leggo some prayers fi dem n she a wait pon di sun fi come out back fi she tek out har breast n bawl pon it inna di sun fi dem.

A tru ting man she was on har show a talk bout it

2. Look here now no kitty next time lef u fat inna di car so dem can thief some a it cause whey u a try sell mi nahhhhhh buy y would u leave thousands in ur car n how dat man know money in dere?????
      See One drop warn u say who u think a u fren is not hmmmm alrite bye kitty kmt

9. it’s one thing to support ur man but that ‘i see lizards everyday up a jacks hill’ comment, dat a di heights a wickedness. no need to disrepect di dead like that. at one time i was a huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugggggeeeeeeeeee kartel fan, song like knock it, buss mi gun, kill dem all an done, real bad man, war caan talk ova, mi rinse dem dailly non-stop. a mi one-time artist yes….but if him is a frig up person, him is just a frig up person. why is it so hard for these people to make the distinction?

an to think she hav pickney an a gwaan so. she betta hope she neva find harself inna lizard mother position an shud she ever kno what it’s like to have a child presumed dead with a missing body, she better hope people show her more sympathy that what she has extended…kmt

1. A mussy har reflection she see everyday…di way dem angry at the dead man is like dem wudda kill lizard and swallow di body whole fi kartel

2. come to think of it, maybe she a try tell wi someting, maybe a uppa jackshill dem bury lizard mince up body, inna shelly back yard or sumwhere up deh, weh shelly know very well.

shelly are you telling us sumthing?

10. What a example feh are teenage daughter. Something about this chick phony and irritating to me spirit. Can’t quite put mi finger pon it but she seems like a phony kiss ass; always a beg fren from entertainers a d people wid status. So the lil girl baby belong to “inkarceratel”?

11. dem can bring har in pon the August trail tuh nd fling on a 3uyrs pon har being that she nah ntn betta fi duh?!?!?