MS DIGI-NUFF-CHIP-CEL AND WORLD BOSS

celebrities-Optimized

**Disclaimer: Dese MIXUPS cannot be written in English an no name cyah call.. dem is too MIXUP**

Digicel link is a good link fi have oo…When yuh have a good link dere mi nuh tink important people like Vybz Kartel haffi go hin deh go tek out phone……..***Falla mi now and don’t lose unno way***

Mr Palmer did se ina ”Teacher’s Pet”, say him eat whole heep a sea food it look like di whole nation a wi haffi go start eat dat SEA FOOD because it gi di man a piece a energy deh! Unno nuh si se Ele nuh name ‘ Energy God’ agen…A Mr Palmer fi run wid dah name deh…TEMPORARILY because when di bars dem really certain him nah go need fi eat no more a dat SEA FOOD…Unno memba whey day when Mr Tavares-Finson a do up di Digicel man a try mek it look like a smaddy run go name demself Adija Palmer..blaze` blah? and member dere was were phones and phone and mountains of chips? DI PEOPLE DEM SEHHHHH KARTEL WAS A LEGGO SOME BREED A HEEEFF………… SOME BREED A GRINE………..SOME BREED A WINE PAN ONE CERTAIN BIG OOMAN DUNG A DIGICEL …….YES DI ONE WID DI ALMOST ”**BIBLE**” NAME, DI BIG OOMAN WHEY INA HAR EARLY 40TIES NOW……DI BROWN UPTOWN OOMAN WAS A GET SOME BREED A GRINE …DI WAY KARTEL WAS A RIM HAR MI WAA ASK ALL A WHO BREED FI HIM FI A DNA BECAUSE MI NUH KNOW A WHA KINA *HEFF* BREED DEM…DEM SEH KARTEL DIG OUT DI WHOLE A FI HAR RED DI PEOPLE DEM DOE KNOW WHAT HAR MAN A YARD WAS A GET…….. SO IT WAS SEX……IN EXCHANGE FI CHIPS AND PHONE ACCOUNT……..WIDOUT ENTERING DIGICEL BUILDING……..A SO DI PEOPLE DEM A TALK IT UP………. WHEN KARTEL RIM IT OVA ……..BAPS SHE KETCH A BELLY SHE NAY KNOW WHA FI DO WID HARSELF BEKAW UNNO KNOW MI DONE SE SHE INA HAR FORDIES.. SO SHE KETCH DI BELLY LATE THERDIES…SHE NEVA TINK FI RINSE WHEY DAT PREGNANCY OOO……KAW DEM SEH IF DAT BELLY WAS A JACKET…..DI WHOLE UPTOWN WUDDA TUN OVA KAW DI MAN WHITE…….AND UNNO KNOW KARTEL WHITE WAS BAKKLE BLENDED SO …IF DI BABY NEVA LOOK KAWKAYJAN…………KAW SHE VELLY VELLY BROWN OO…DI MERIKAN DEM HUDDA SAY..”HIGH YALLAH” AND MI GRANNY HUDDA SE SHE HIGH KULLA…SUH IF DI BABY DID HENNY WHEY NEAR……….. BAKKLE BLENDER ORIGNAL KULLUH…MS DIGICEL WUDDA HAFFI SET DI BABY PAN DI RIVER LIKE MIRIAM…SUH DEM SEH A SHE GET UP DI PHONE DEM AND SUH……AND ENDURE 9 MONTHS A FRETRAYSHAN………KAW SHE *read ma lips* ……..***she did not know which sperm reach har egg***……..DEM SE DI ” WORLD INCARCERATED BOSS” GET MORE STRIKE INA HAR ALLEY DAN DI MAN A YARD..IT LOOK LIKE A SHE DID A SING ‘EVERYTIME WI *F__ DIGICEL CHIP BOX GET BRUCK*

falla mi agen now*********

hayyyyyyyyyyyyyyyyy…di people dem se Mr Adija video she tuh ……………hayyyyy UPTOWN MASH UP MASH UP……………PUP PUP…yes o…she is on video …she neva know se Mr Adija se record, save, micro chip, etceddeh raw receddeh raw……..di white man lady deh pan video a give it to di ***********WORLD LOSS**..suh when di CONSTABULARY dem tek whey di tings… **falla mi one more time** SHAWTY NAME NAY DEH PAN NUTTIN…… TELL WHEY DAY …suh jew to how har name neva deh pan nutting unno know Jamaica prison nice but dem nah low up bank visit nor do they have ATMS etceddeh raw etceddeh raw……ALL CASH WAS STALLED…………..*************WORLD LOSS** draw fi di oldest trick henna di book………..and drap MISS DIGICEL a message *follows mi I say*…..dem se di message went like dis **if u doe sen money come mi a go mek di whole Jamaica know mi did a hef yuh, I is haves yous on videos…..skinnin out and doin all manner of tings to di gaza pipe*…SUH SHE HAFFI DIP DUNG AND COME UP WID SOME QUICK CASH……….poor ting nay know seh di CONSTABULARIES dem…….have all videos by potion ..but to di mount a f–k she gi she get bummy and dash up some money QUUUUIK ..DEM SEH DI ONLY TING KARTEL NEVA SAVE A DI BLEACHING CREME CHUBE DEM KAW HIM REALLY NEVA WAA NOBODY GET DI RECIPE! HEF YUH SEH HELLO TO HIM IT SAVE….HEF YUH SEH MI SOON COME MI A GUH PAN DI CHAMBER POT IT SAVE…EVERYTING SAVE OOO…SUH DI JCF MUST BE HAVING A BALL READING DI WHOLE A GAZA LIFE..ALL WHO TEXT AND SEH DI BUDDY NUH DI SAME COLOR LIKE DI FACE **YOUR MESSAGES HAVE BEEN SAVED**!!

0 thoughts on “MS DIGI-NUFF-CHIP-CEL AND WORLD BOSS

1. hmmm……dem oman yah have some strong stomach………………………………………………………………………………………………………………………

1. yuh neva see smoke widout fiyah suh a dis di leading ladies ere bout n get mad an buss weh…gaza slim sing “mi a enjoy myself” n shawty seh “she is are di boss” i caw tek ittttttttttttttttttttttttttttttttttt :hammer

1. u nuh si a cocky ferment why slim and shorty did mawga? di man did a done out ms digicel dem neva did a get noooooting *big bwoy vice*

1. mi not evn a talk bout weh em fine di time caw em a demon but nuh strent neva lef fi bring home….shawty n di ress did muss a ded framm tirs caw it luk like diffrant framm di strokins di big brown ooman did a suk it dung dryyyyyyyyy dis a histrieee

2. she seem to hav been a pro shani i doah tink skartel is or was har first a longtime she a bad…mi wah noe if busta deh pon any a dem video deh

1. ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

i ded!!!

2. IT LOOK LIKE A SHE DID A SING ‘EVERYTIME WI *F__ DIGICEL CHIP BOX GET BRUCK*

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

i ded again!!!

3. me say met ah d besssss. Met, wen me read “gaza pipe” i nearly choke-up me coffee!! u and these werds!!!
    morning jmg, jmg crew, bloggers, peepers an all, its MONDAY!!!!! BLESS-UP.
    DIGICEL- DA PLOT THICKENS! :cool

1. morning ooo…i dus want 2 a di videos dem…no mi want a small stash of 10 because there are hundreds so 10 not so bad mi want a small amount fi jmg mek we see who run go dash out dem not so good gi kartel

1. preddy please mr. video maaaaan, all met r ask for is 10, can u please just slide it neatly in her indox?? its for educational purposes :angel

1. it nuh need fi wrap nor seal jus parcel it send it come mi need if a even 10……….kaw nuff a dem was a run go dash out whey almshouse write off go gi kartel

4. di bwoy lve media so till him start deh wid media boss…den iff di bwoy have so much money why him a threaten di oman fi sen on?? Kliss gyal….an a nuh di oman mi a talk

1. real, read gud, met said di authorities froze all bank accounts. so true katel couldn’t access him accounts, him blackmail di digi oman wid di video weh him tell har she deh pon, if she no sen him sum monaay.

1. We need fi know why him did fraid a waltham man because him did want back di gun dem so bad him kill lizard but a dem him did waa tek it out pan

5. Dutty uptown skettel dem n a gwaan like dem more dan people. Onoo nuh more dan meeeeeeee. Mi a go do mi research fi find out a whooooo. Metty she still wuk a digi? Beg u a likkle clue.

Mi plant rite yasso tedey

1. shaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii____________________________________________________________________________a dat urt em why em beat dem up suh buddy flop like flowaz an a talk bout freaky gyal mnl

1. metty d rerk, rerk..me can just about do little peeping…den duty call…..den d camera dem…hef dem ketch u pon d fone, iz a write-up dat, so I hab to be velly, velly careful, u handerstands!!!

6. Met? Pulitzer prize fi yuh! You see when you said that the JCF are how much steps ahead of the ting? Yuh see how criminal scrimmage and uptung people dem love dance the dance of the devil, togedda? Woieeeeeee!

7. OMG!!! Met!!! You are THE best! Chuss mi, that was sooo much fun to read… Aside and apart from di suss. Soooooo funny! Yuh good….

8. Does degicel still in business ? Reason for asking . There is a bunch of men that never bought a phone but own plenty due to their female employees. Met I have few uncles and cousins out there that own every phone and phone they sell and they never buy one. All the women in that company front loose. Down to my granny at one point owned a few of those phones. Hope is not the same BROWNING. I met her my spirit never tek har. She’s also not only wrecking her home but others ……real freaky gal to 🙁

1. Met she was big , she hooked up all the services and everything. They were discussing why she lost her position but I never care to hear why.

1. mi will go back pan har page go mek sure di way mi did a fatten mi eye mi neva check if mi si har still dere but i feel she is mi a go check now

1. do you know har name?

met seh, she have a biblical name. does di browning from digicel weh u know have a biblical name?? tell wi gal tell wi.

di investigators pon jmg tun up pon di browning todeh loool

9. which mean say dem cyan access or have access to nuff tings pon d fone dem, plus digicels’ internal system, can reveal more, via uploads, and downloads! Incriminating evidence–“cum ere”.

10. SO…when u plan to murder someone u should make sure there are bo “missing links”.
    Did he figure that dese fone would do him in, later! No! Did he think at all that he could not be linked to this young mans’ demise? No!
    This reminds me of ‘Samson and delilah’. :hn

1. he thought he wouldn’t be caught …him did jus waa be in control of everything and everyone around him..he forgot that God is the first and the last

1. met dats y most people doa get way wid murder, especially now with DNA (deoxyribo-nucleic Acid), and advanced technology! :nerd

1. yes londy but he was very deluded by his own self …him was both pinky and di brain :ngakak and stupid to think he could have done it all by himself..psychotic

11. From what I know, Digicel don’t really sell phones till recently (When them go downtown and have them own store), most of the Digicel stores are franchises and don’t even link with each other. I think one time a Anbell did get the dealership.

My point is you don’t really get phones and chips from Digicel employees cause that side franchise out. Most of the dealership them don’t check for ID or anything.

I know one time they had a half price sale and I went in and bought 2 phones in 2 different names at the same location. Some dealers only want to sell the phones they don’t care about ID etc.

12. Met mawning Obs n Lundun metters
    Mi say FARTEL really psychotic enuh n then dat mean him know say him a record n do all dese tings so him meck sure him name no deh pon no phone di video mi want to see is when him a wine Shawn storm

1. yes…so everybody cudda be him puppet das all he wanted…digicel did have any gaza link or him did do any commercial fi dem? unno fi check because when mi beg mi fren read over she cudda know who di lady was an say she tell people long time se dem did ina tings :tkp

1. Did he perform at a xmas staff party one yr? Also if everything inna a song, the lawyer/judge woman uptown need to take heed a this story…. This man gone with the faries to rahh

2. morning chuet…dtas wat i doa get…..not one sane-minded person there could say “doa video dat pon d fone dem’ ALL AH DEM AH DEMAN!!! YES, spell it sed way (demon) :marah

13. Ah das why Kartel did feel like him a “WORL BOSS” caws him have everybody secret pon lock. But seet ya nung dem ah beg fe forgiveness and protection an it ah run from dem….

14. So once u buy a fone from digicel, n e thing on dat fone can only b retrieved by the owner/or person who is in possession of said fone? There is no “back-up system?”

1. No the information can be retrieved by digicel demself..and dem se only one di phones had password so from once u charge up any a him old phone or insert him chip dem all a di information him store…dem se all bbm conversations him save everytinggg

15. morning metty n bloggers..mi seh mi laugh until mi wee wee up miself… suh di browning hab up har gud gud man ah yard n ah mek ”JAIL BOSS” dig out har minto fi phone n phone chip? smh…. metty yuh kno mi use to wonda efff JAIL BOSS bleach downstairs , if i laugh again… mi gone showerrrrr. :travel :travel :travel

1. to how him ting set up mi feel all dung desso bleach…mi dus waa di tape dem because dem se man ooman and chile deh pan di recording end of things

16. Yuh surely can write a good tory Ms Met…WWWWWWoooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Mi seh dat satan boy mi believe all a who get the dagga deh pon video, dem yah video here wanted by popular demand. A nuff people heart a leap now because who know who else a guh get dash out….. A nice married woman, really and truly bite Kartel penis????? No sah!!!

17. She ah partake in the devil werk, and doa even kno it!! And den true him “celebrity” status, she quick fi gee him n e ting! U c ow people can mix u up and bring u into dem f$#*ry!!!! Aye sah!

1. londy she is a groupie and feva any nerd..I don’t know how she get ina gaza ting but when mi look she frighten fi di artist dem and tek up di ”awoh” nothing bout kartel neva impress me and mi huh educated like dem…yet dem have so much eduction and mek kartel dem idol

18. Mi a wait payshently pon di Biblical name….(praying)du Geezas, nuh mek it be smaddy weh mi dagga, PLEASE!
    Only saving grace is Met seh she fava Nerd.

19. Awrite….while we wait pon ISpy, Royalty, X1,etc….mek I ask the burning question here.
    Should Nerdy be going home to confess to hubby about her encounter with the Gaza pipe before this video and it’s contents get stink ah road? Ladies?!?

20. Up to di time!!!! Me say METTY u bad-nuh-banana-trash…@Met, di “GAZA-PIPE” ting have me a wayyyyyyyyyyyyyyyyyyy.. Metty pink wall unda DAMAGEMENTS TIDEH….***I dies*****..

1. because she married mi save har initials but she is beyond careless..when the case done whey she think a go happen? kartel may give a tell all and her name mus call

21. @Willie, if she know wha me know, she dash it out to hussie widout waaning b4 di entire GAZA FRATERNITY AND YAAD HEAR BOUT IT…WAIEEEEEEEEEEEEEE..

22. Morning Met, and all JMG bloggers and the many peepers, excellent style of writimg Met, girl u full of skills, back to the story, suh the big woman did a get the satan pipe and po Shorty and Gaza slim never a get none wwwwoooooiiiii I wonder if the west cut fit the white man good, or is a jacket him a wear? Mi say the suss niceeee Monday spoil

23. A yah suh nice in a di morning ya….evil kartel fall dung pon him own sword….f**ka…di same phone weh him a try use fi blackmail people a di same phone ago send him raaaas guh prison fi di rest a him life…dat bwoy was really a narcissist …him tink it was all about him,mi nuh kno hw some woman stupid suh cause wid all a dem deh breed a money deh di big woman up a digicel pay fi dat deh colouring book cocky deh har business still out in a di open…a hope har marriage still in one piece afta dis ya drama ya…maybe she did have something fi do wid di tape missing ooo

24. Ms Met u is the bestest. Mi sey all mi cereal get soggy causen sey is 3 time mi read it and figet sey mi fi eat mi breakfast and now is lunch time. No sahhhh dis yah Monday morning is the best everrrrr. I can imagine how Miss digi batty and pumpum a guh twep twep causen sey when di video release, Jamaica nah guh good again. Suh Ms Met when Kartel sey him eat nuff seafood, is he referring to Ms Digi pums? A wonda if Busta Rhymes deh pan the video werking wid on the gaza pipe? Causen him name call pan man battam before and since him a help pay the lawyer fee. Dis is history and the best is yet to come. A wonda if Tavares dem gwine ask fi a plea deal suh di tape dem nuh mek it inna the court house.

25. Met is the first name come to mind and me do me checks and I think I got it 100% correct! Come on class pay attention, professor Met say “almost bible”, is a holy book but is not a Bible! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

26. hey hheeyy so Mrs. Uptown give Kartel baby to? This trial is a real soap opera all ah Kartel secrets coming to light but there is a song that keep coming to mind—>Eva bless pum pum{ah suh} I’m going to listen to it for clues caw him talk bout gal ah give him boy baby and punnany like bible :cystg. and Met sey Mrs. Uptown have biblical name

27. Puppa Jeeezas Met…scrolling through her Twitter timeline and de gyal sure as hell on there openly showing support for her man! No sah! Dis need popcorn!

1. “Happy Birthday… *Muah*…road soon”! She say de sketel dem a collect rent but she a collect titles! I can’t!!!!

1. Apparently she and the attorney’s wife are also parring Ps! Met me neeed fe go study oooooo! Mekase land de part two!!!!

28. Met mi not even know weh fi seeeeeeeeeehhh….. Jeeezam!!!!! How yuh expect mi fi do work ya now??? Jeezam Jeeezammmmmm!!!!

Not even know weh fi write seh…. WHAT AH COCKY-LAMITY!!!!!!!!!

29. Met ignore that deh please. Me just find out a who and I can hardly believe it. Older the moon a di brighter di glare

1. lie she ah tell yah! she have nuff christmas pics up with she and him she seh him is are her “life companion” :kimpoi

30. Met she is not a nerd. u nuh see say a hot gyal unda the quiet????? She really a support her man. Me deh pon di twitter and instagram a peep oooooo

31. Lawd mi deh pon har IG and Twitter likkle while… She lucky pon da raffle belly deh… Pickney fava him KARKAYTION daddy… But lawd what ah ting when she hear seh Met have har file!!!!!! PPPLLL ARE DEAD HAAYYY

32. metttyyyyyy no sah ah real GROUPIE she luv BLACK D@#k baad! fi her skettle style nuh fit her nerdy husband! no sah the gyal luv bruk out! i wonda if the hubby is also the NANNY when night come :hammer

1. but is a white man she married to real. she shoulda married to wah she love that way she nuh haffi sneak out fi get wah she really ah crave!!!

33. Mad thing! Nuff love metterz.

Met have me yah pan mi lunch break a try crack this one, and finally got it after 40+ mins. Mi might need fi go look an investigator wuk based pon how mi solve it.

U guud no rassclaat Met. Mi fraid ah yuh. Mi wonder at times if u base a US or JA but u seem fi deh every-rathid-weh. .

Feel like mi need fi use TOR fi access u thing. No sah. Dis a headless thing.

34. Yes Met, dash it up without citation warning, da married gal deh big, red, kliss, and nuh have no respect for her huuusband! bout soon duh road, she should hide her face in a flour bad. Haayyy OOOO, devil pickney kinover, and pierce him heart wid him own sword, Kartel boy u never did hear say a 2 pit u suppose to dig, HHAAAAYYYYY!

35. the dutty red gal say she single, what away she a make way for the return of the sea food nyamer, but chile, I can bet u is one gal in a Kartel life him wish u did dead before him born, all them phone weh u give him access to will be the death of him, wwwwwoooooiii Metty keep in coming girl, great job.

36. Ah Shellyann Curran, she hide behind are success but ah wah big skettel. Nutten nuh likkle bout she…but kartel ano de fuss artist cocky she suck, mine, and f**k. Fe har list loooong

37. Dese bitches is like a walking lumber yard full up a hood n a try gwaan like dem rass nice a Kartel buddy she meck become har breakfast lunch n dinner ole nastiness kmft

38. from her twitter page it would appear that she is so passionate about this trial “a judge in a nail shop was bragging kartel will see time”@mamachellTHIS is why mi say it is CLEAR that the judge just wanna convict kartel” woieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a JMG noiceeeee! Noble Prize for Ms. Meth a swear mi luv yah

39. shelly…i feel bad for you and IT DOE LUK GOOOOD!!!! (Mellissa Bailie voice) A wonder how Stephen aggo digess disya mixup yah wooooooiiiiiiii Shiticel no gooood again. Met me love yuh baaaaaad whats in di dawk muss cum to light… Shelly yuh miss di gaza pipe oooo

40. Yes Mrs Curran n u dutty possee of tekkas including d not so fluffy again one wid d sweet peppa nose. An di one Shelly she so look like a plain Jane, she neva luck out in di looks department except fi lickle colour but aint nuttin appealing bout u

41. met me a wonder?……you know if …me a wonder heff the ooman wid the low cut hair style from up a the learning place,yeah the same one who did idolise him.a wonder heff she deh pon no light ,camera action!!!

1. hmmm mia wonder because till di end she did a back him! and everybody pan di street did a hear whey a gwaan so why she choose fi back him? when clovis light har bumbonawt she write big letter bout sexist…how she feel now?

42. me just go pree the suspect,and heff a she ,dat no surprise me..from u look pon har u c say a one few three.stright grab up hair and slap up face and,squeeze up face and chat bear tings and bend dat ova.wet up face and …….no meck dem fool u wid dem uptown status.

43. @Met, me find few pics wid she and shirley and odas pon google…Me neva know is who but me know tinite..What a classless ole harlott???***me shame and ano me***..

44. Lmao if you mess with ghetto trash these things will reach you. ..she look like such a decent person still at least the upside is the world fag is guilty there is no way him can beat this case lol

45. A good fi har blackmail har ass yes! use to walk in the haridresser shop like she a some queen and want hairdresser take ppl from underneath dryer fi har even tho them hair nuh. Bitch was always in a rush, now we know why. Shelly Curran!

46. “Uptown” is just an address people…it certainly doesn’t determine who you are and where you are going. Anybody who knows Shelly knows that she is the loudest and biggest Bhutto. The girl has no class and sleeps with both men and women so hearing that she slept with Kartel is no surprise to me.

I really hope that JMG is where it stops for her and goes no further than this. I wonder if that’s what has caused her and her husband to separate?

FYI Shelly slept her way to the top at Digicel. If my mind serves me correct she has a few certificates here and there but I don’t remember her getting her Bachelors Degree or Masters Degree…I may be wrong however. Her husband is from Ireland and she met him while working at Digicel…I think he has a big post at Digicel in Ireland either as Director or Shareholder. I believe this how she moved from her post as Call centre supervisor to manager of sponsorship. She is no longer there though.