NEITA AND DI SUPPLIGEN

13 thoughts on “NEITA AND DI SUPPLIGEN

1. Ha ha ha . She need more than supplement ‘ all that money she charges & look so dry out . Lady you need multivitamin.

2. U do d crime stop tap bawl lakka gal n do d time..unnu a diss up d oman n see how unnu caa even pay unnu rent cause Covid19 a frig unnu..she a QC..she a no God..wa unnu a blame d oman fa till unnu all a class har..low d bbc oman..see how u n u mumma look…inna dis ya crisis u n u mumma a go need more dan multivitamin..friigin eediot..worl inna crisis n ppl a dead like fly n u find time fe a chat effery..go take care a u mumma n pray say u nor she no ketch corona n dead..FOH wid u BS..a serious time now..go do summen constructive..go volunteer..effing dingbat..

1. She need multivitamin like the rest of us . Lets look around on what COVID 19 dumping on us . why are we criticizing her and most of us have family members who may look ” however way she looks ” ? Such a pity this site cant filter out some of these NASTY NAAGERS > Piss me off. Leave the lady alone and speak to the issues. Why post the lady picture and demean her in this way ? Skinny , fat …she still have her education

3. Met u nuh bear lizard mada a se di bwoy nah come out ?? And how di Bwoy lik out di puss dem head pon concrete and di mumma tell di fada fi lef him alone

4. Lol why dat lady go really Tek on Kartel case? Those criminal lawyers too fu cking hungry, big woman like dat, she mussi broke to rass. Real bc hungry belly QC that. Smh. Mi always see har a wolmers boys a drop off her son, well another lost is now added to her accomplishments dwl. She and Bert Samuels has lost credibility along wid fi him daughter poor Dem.

5. The woman is a lawyer. Cases are what she does for work..win lose or draw idiot..she aint the 1st n she won’t be the last in the world to lose an appeal. What does Bert daughter have to do with this case..u a mus one a d batta earz dem wa him ucks n ducks..u can’t walk inna bert daughter shit much less her shoes..intelligent black beauty..see how u fava n have shorty IQ

1. Jamaican lawyers are way too cocky in such a lawless land. Unu go win some cases then come back. If the prosecution witness nuh dead the case caan win. FOH unu too hype and nah no substance. Evil set of fuckers unu. “WIN A CASE B’TCH!”

2. Every body a human, intellectual, intelligent and look how Corona a beat we rass. Ediot sender a time uno stop talk bout people can’t walk in a people shoe, when sickness n death come tell Dem dat Dem can’t walk in a smaddy shoe. Dammm ediot, education n a profession don’t make a person better than the rest. Who f ucking thief and have issues like jamaican lawyers. Sender u seem very frighten at the end of the day a human being is just another human being. If she n her pupa so intelligent n bright why Dem nuh win all cases, fu cking ediot. U seem very frighten over people and u sound very dunce, Damm ediot.

3. you sound very illiterate bad, bout cant walk in shoes, mi think those kind of thinking stop keep from anybody that have money and come from anywhere can go university and study. seems like u living in the dark age gal, a mus one ediot gal mek that comment bout walk in a shoe, poor thing.

6. U a mussi kartel thong liner mek it bun u so dat him still inna prison..abayyy..him nah cum out..a u a d dam idiot..education n profession does say alot but we do still need ppl like u fe clean d shit outa d toilet. Before u come wid sinting constructive u come wid fartel fart. Kartel expire..him nah keep again..a Covid19 a keep…look like u have it n d feva mek u come pon ya a chat fart bout ppl wa nah scrounge fe $$ n probably look betta dan u n d whole a u gingeration. A so when unnu virus carrier look like corona unnu go round n class ppl wa no even a poop pon uun much less fart..d lawyer dem a do dem work..dem caa change wata into wine..dem is not Jesus..