ALL I WANT FOR CHRISTMAS

12 thoughts on “ALL I WANT FOR CHRISTMAS

1. GM Met & Meter

But wait how you run out of bleach and then walk around like the two tone fit yuh… it don’t look good!

2. Mi nuh believe..smaddy tampa wid dat photo. Usually di bleacha dem cream cyaa stretch to di foot dem and him ah bleach fram di battam up? :hoax2 :hoax2 :nerd

3. Dis eediat start from di foot up, instead ah di face dung :ngakak Maybe him supplier neva give him propa instructions and because him cah read him get confused :ngakak It sad..

4. The leg harder fi ketch so him figure him a go do it first. Seet deh it well ketch till the leg look like boil chicken.

5. I hope yall know Dat all lol aside is dem “man” ya di ooman dem nowadays want!! Can u imagine dem then turn roun n say no good man nuh deh bout??? I weep for my country,just tek a good look pon dis “man”n let the tears flow freely!!My island dun sell out sighhhhHh!!

6. I hope ah Michael Jackson disease this bwoy have pan him foot. Although mee Neva seeit start ah Dee foot an mee mean onlypan de foot. Strange, but then again these are strange times.