HIM FULL A PROBLEM

ohuh
MI TEEF IT OFFA FACEBOOK OO…………. :hammer
Me and her brake up 3 months a go and now she 3 month pregnant….this other one a come a yawd wit her man and want c me but only after her man gone…this other one don’t even remember ma first name and want me fi spen $5000 pan a bthing suit so she can go party with her bby fada…..
Dem gyal yah now adays….jah know….mi born a nigh but it wsnt last night yer… A go low dem and focus pan my futur yah i swear…di girls dem a di ramping shop and strip club have much more love for me than those hoes.

0 thoughts on “HIM FULL A PROBLEM

1. I guess gallis life nuh easy after all een, boo. You got di djs fool unno up seh man a gallis and now u caan hangle di pressha, you want love and security and it is nowhere to be found fi u. All di ooman dem you hab ongle want you fi u hood or money, not a one care bout you spirit, heart or mind, poor lonely you. Dick life nuh easy..go run tell dat now.