YUNGKINGSENT YUH CHILD SHOULD COME FIRST

All dah yute yah naave nuh ambition eeh…Before him go support him 2nd dawta wey him av wid Charlene, him dey a miami a gwaan like him have it wen Boodie a milk him caz she nuh want him give Charlene anything fi dem baby. Woman bitta sah..Shootie u fi mine u yute @yungkingzent

8 thoughts on “YUNGKINGSENT YUH CHILD SHOULD COME FIRST

1. I feel sorry for the child if it isn’t being taken care of by the father, BUT A GOOD FI YOU CHARLENE. Stop breed fi man wah don’t want you or see a family in you. And just like the batta ears bitch you be, you are blaming Boodie when you should be blaming YOURSELF AND THE MAN. It look like you see the money pot a overflow so you run go breed and get f**king flop.

2. Infected pussy Tameka Nikita Boodie, we know a you send in dis and a comment…But shootie still a cheat pon u ugly gal Boodie…U fava a BIG TUFF OLD MAN!

1. Get a life Charlene! Better yet, seek HELP! No man why unnu must come spread unnu mental illness all over so? Keep it to yourself man. Boodie no see you! Who do you want, Shootie or Boodie? Make up your mind.

3. Nuh blame di ooman, afta him brain nuh leff in a him mumma.. nuh gal cyaaah mek nuh REAL man not tek care a him kids oh, a dat mi a tell yuh. Yuh babyfada wutliss!

4. ALL Lies di bwoi mine him yute that baby not in need. Unnu just bitter caus unnu want di man fi unnuself. Shootie you need a change of scene no lies. Charlene yuh cant even smile in a pic your one unhappy bitch!

5. Will Carlton Davy ever stop cheating? Ladies, know ur worth…This nigga aint worth it…I think his mouth is so f**ked up and his head shapes weird makes him very unattractive to me..I dont see what these girls see in these wanna be “hot” promoters.