VAUGHNY DI BABY MONEY

Post and hide me id pinky aye @vaughny_vicious21 people them a text off the young girl phone bout she shouldn’t take out samons fi him pinky me wah know if them did want she make him cock up and though wah support him baby pinky the baby girl dead stamp a him I don’t want to post her young baby please yah big 27 years old man u shouldn’t make police and everybody heated fhii u Ute fi mind u baby pinky them want do him bad a true she a talk bout she just want get it over with the baga baga and do what’s right for her child but pinky if it was ever me me turn him inna papa no left him wid nth uno fi act how uno use to act when uno get people picney pregnant uno wah run the judge ago know what to do to you worst a young gyol pinky me say me ago court to so him ago know a who send in this

2 thoughts on “VAUGHNY DI BABY MONEY

1. Most a unnu know wha kina man unnu breed fah an neva want nuh money until di man all get a next gal… Suh unnu use di picney… Man fi tek care a him seed yes but some gal nuh love di piney a di man dem love.