SIR GUH MINE DI CHILE

Met SADEKIE AKA METRO WHO WALK AROUND WITH NOTHING (Edited) IN D PPL COUNTRY NEED FI GET PUT UP ! DEAD BEAT RAPIST ANY WEY MI SEE YUH (Edited) ! GOT MY LIL SISTER PREGNANT AND RUN INTO HIDING ! For the negative comments don’t tell me shit bout child support he’s a F**N ! Got like 8 kids and pick and choose which one to mind enjoy yuh American dream cuz it soon rip to shreds !! 631 .. that’s all Ima say yuh can’t take care of mi nephew yuh can’t take care of nobody !

7 thoughts on “SIR GUH MINE DI CHILE

1. He’s a rapist fi tru…he was tryna force himself on me and a when mi sey “so a rape u go rape mi” that when he stop…date rapist….ladies be aware

2. Dis yah senda mek sure she mash dung all you negative commenters… if a wah word dat…..whooii yuh sista a loooooou yea….caah from yuh look pan him yuh see sperm scamma….mi naa look at yuh sista eno…caah if mi go open har brain now she know bout di 8 and boasy caah she was di 9 but end up get 20….. mi seh I shant look sender.

3. So are you implying that he raped and impregnated your sister? Ok….. let’s say he did ….. why are you sending this to us (Yes us …. we are all one over here….LOL)?. Why yuh nuh report him to police. A police suppose to a look fi him. Yuh say yuh nuh interested ina child support …. dat means yuh nuh want money ….. yuh want justice. Suh tek it up wid di law cause if him is here in America dem will surely find him. By di hook or di crook. If him is a rapist ….. him need to be punished …. especially if him a rape off di likkle Jamaican gyal pickney dem cause our culture nuh like talk bout rape or admit when a women get rape (mostly outta shame)….. suh him will continue to do it an get away wid it. Damn criminal (allegedly)

4. I know this is an old post, but this is my son’s father as well and he ran off on me too. I don’t know of him having 8 kids, but when I met him in 2012 he only had 2 daughter’s and my son was born in 2014. If the sender of this post sees my message, please email me at [email protected]. I would love to talk.