SIR DI BABY MONEY

Him ago look pan me n mek mi know seh EVERY BODY ALWAYS A ASK HIM FI MONEY N RIGHT NOW HIM NUH AV IT FI GIMMI FI HIM CHILD. Mi carry it guh family court but mi affi wait pan mi case fi see judge. Him n him gal dem Eva a go out n travel n when I do even ask him fi money cause a once every 6 months mi ask him fi something fuss ting him seh is him nuh av it. Mi seh from mi child born from 2010 till now him neva gi her nothing yet! Mi nuh sorry fi mi child mi just sorry seh mi breed fi him a swear smh. Wah hurt mi is him claim him nah work now dats y him nuh av it fi give mi n all when him did a work him still neva gi her nothing same way!!! Him Eva av it fi mine gal n him fren dem but when it comes to him CHILD him nuh look pan her. Nuff time she deh ya cry fi him n mi affi tell her lie smh. My child eye wata nah guh in vain. U see tru him heart dutty nothing him duh neva prosper yet. But mi leff him to time man nothing beat time.

11 thoughts on “SIR DI BABY MONEY

1. ladies we are responsible for our cratches, dem never got condom yet, dem want u tek the raw dawg str8888.. there the problem begin

1. Agree! Why these women don’t use birth control is beyond me. Sending in your deadbeat father after the fact is foolish. You same one probably have five more since 2010 for waste man. In this day and age, with all these incurable STD, you should be glad you didn’t catch something in the process. SMH!

1. And what makes you think he didn’t want her? Some ah unu stink ah shit does it really matter whether Bc or condom use some a dem stinking man ya WILLINGLY TIE WOMAN WID PIKNIE N WHEN DEM DONT WANT PUT UP WID D MAN HIM CUT LEFT D WOMAN N CHILD UNU SICK FCKING STOMACH GET A LIFE I BET UR MAN DONE BREED OFF THE WHOLE TRISTATE EXCEPT YUH

Dutty BWOY MIND U PIKNIE

1. How much piknie yuh have? No man can tie no woman with kids. These women think they can hold man with kids and breed intentionally for these no good man. I bet yuh him have many kids before her. I know yuh know the program to a T.

1. I don’t have any children dumb bitch!
          AND YES MAN DO TIE VERY INDEPENDENT WOMEN! SO STFU ANUH EVERYBODY LIKE DASH WEH BELLY! NOT BECAUSE ME OR U WOULD DASH WEH BELLY THAT DONT GO FOR OTHER WOMEN! STOP PRAISING THESE MEN BOUT DONT WANT WOMAN.. IF HIM NEVER WANT HER HIM WOULDNT BREEED HER PLEASEEEEE! SOME A DEM MAN YA WICKED AND LIEEEEEE U FCK AND EVEN IF A D CASE WHERE HE DONT WANT THE LADY WHAT THE FCK DOES THAT HAVE TO DO WITH THE CHILD!???? IT DOESNT MATTER WHAT THE SITUATION IS TAKE CARE OF UR CHILD !!!!

2. Anonymous you are so wrong who you kidding defending a DEAD BEAT the child is innocent and he know what he was doing him fe mind him youth girl tek him to court it can happen to anyone it’s ain’t about want dunce anonymous it’s about taking up his responsibility careful cause it can happen to you too in life I have no respect for no pupa or muma who left the blood to suffer Get the F**k out a here
    Child support Court straight sender

3. Unuh need to stop breeding for the wrong reasons. Let me be honest, him nuh look like nobody to go half with on a baby. Him a big man and look at him dressing…like a likkle bwoi. You can tell by him background that’s not where he resides but true him licky, licky, frighten and love likes as him go somewhere with a decent decor him pose like a girl boy and take pic just to post like him living life. Take sleep and mark death. A brown baby you want, is a brown baby you get! Yuh better sell some pu$$y and mind yuh daughter bout child support!

1. QNZ finest u sound like a whore a wa? AH DAT YOU DO? Sell pussi? Who are u to tell a next woman to go prostiute themselves ??? Lmao Not because the man isn’t ur type that don’t mean he ain’t sender type .. CLEARLY SENDER DID LIKE D MAN AT THE TIME SO SHE COCK UP AN BREED ..you don’t know the details of the entire relationship so STOP JUDGE AND PUT DOWN other women nobody nuh better dan nobody just pray seh something worst nuh reach yuh!

SENDER CHILD SUPPORT HIS ASSS MEK DEM LOCK UP HIM BBC

4. All them pretty brown man dont have any use and wicked and lie.him fi take care of his pickney dem.