SIR DEM SEH YUH NAH MINE YUH CHILE

6 thoughts on “SIR DEM SEH YUH NAH MINE YUH CHILE

1. Gm Met, Are you going to have a DEAD BEAT DAd section? I’m sure a lot a women are in this position . Me miself fedup and will be sending him my sperm donor soon.If have Moneey fi everything else but him kids.

1. I have one to send in as well. We need to put them on blast. Morning Met. Can this be done? Can you have a section for Us single mothers?

2. I will be here on mi EYE LASH TO HEAR THE BITTER SWEET COMMENTS :maho cuz nuff women listen the sex talk “i want breed yuh” and mek.man come in a dem or some a dem deliberately breed fi meal ticket… “Some women”

3. My baby fadda main line is ” me want one yute wid uyou cause chu me leff har she no wah me see mi pickni”. dwl And di fool dem believeit everytime. now dem ah call me fi team up gainst him. Me no stop tell dem fi stop Traumatize me and remind me of the horror i left.. Dem wah pretty baby so dem fi deal wid pretty stress now. Cause bwoy hot and look good but brukk and wutliss you fawt.