DELLY DEM SEH DI FUNDS FI DI PICKNEY DEM

DELLY

Dutty delly I caaaah wait fi your batty man video come out you need fi go look a work and mind yuh pickney them and stop f*** fi cloth and shoes all the dutty gal weh name official twiz nuh stop a mine him me hear seh a she buy him the car and the b*tch Naa drive a rent she pay the b*tch av a big man wea a tek good care a r and a tek the man money and a mine delly i wah know the man fi tell him. now me see why him caa lef r big p***y twiz the world know you a big freak, me know all school children in England know you a big freak and we also know Seh a you freak out delly n mine him unno is a set a freak uno ment to be him same one tell one girl seh a bay 3sum unno do along time me know delly suck p***y dutty boy go mine the gal pickney

5 thoughts on “DELLY DEM SEH DI FUNDS FI DI PICKNEY DEM

1. But y yuh seh a pic wid the miggle finga up like him a seh,”suck yuh mumma , nah mine a pickney weh a nuh minez.” Delly duh betta, yuh just keep party,mek a tink reach di yutes plz.

2. Delly i think u should settle down now and mine ur kids all of them….. Yuh too hype man and the idiot gyal them just a run back u and u nuh all that. Idk.

Delly hype bout him would a never suck pussy and a that him doing #thingsudofithefame.. Naah lie still sucking pussy a the best thing u could ever do still!

Ppl fi boycott him party until him start taking care of the kids. Its so hard being a single parent and just imagine his 2 baby mom that he aint looking on.. #doadnadelly cause yuh father never disown u!

3. Every other day unnu put up the man pic what is it doing for y’all yes he suppose to mine is kids but some a them gal yah a waste gal lay down a tek f**k breed n start stress the man something name condom putting him up ain’t gonna change anything leave the man alone what if him want suck pussy r the girl want suck cocky ntn nuh wrong with that a the in thing now some unnu a bash ppl n all batty unnu lick out Me suck cocky n love do 3 sum anything fi mek my man happy